Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Krádež - postup

o Navštíveno 784x o
o 05.11.2009, 11:53 | Losky
Ahoj, v práci dnes ráno vykradli dvě auta, oboje vedle mě a Fábie a Octávie. Já měl auto omatlané od pracek u zámku a asi se na mě taky chystali. Ják postupovat, když by to náhodou vykradli? V autě skoro nic nemám, jen origo Symphony z výroby a v kastlíku navigaci, ale na tu by se asi nic nevztahovalo. Auto mám pojištěný proti krádeži a jeho součástí. Jde mi o to, abych případně něco nezvoral a pak se netahal s pojišťovnou. Je to jen prevence, trošku mě to vyděsilo. Spoluúčast mám 5%, min. 5tis. Kč. Moc díky

o 05.11.2009, 12:51 | relax
No ja bych ti poradil nenechavat tu navigaci v kasliku :) Jednak si myslim ze ty mrazy co ted jsou prez noc a po ranu ji uplne nesvedci a pak taky kdyz prijde nejakej pitomec tak kdyz nic vic tak tu navigaci si urco veme. Jinak pokud ti tam vleze a nic neukradne a jen treba ponici zamek tak podle me nebude pojistovna resit ... resit bude az skody nad 5tis. Pak klasicky asi na policajty a s nejakym protokolem na pojistovnu ... Aspon tak bych postupoval ja.
o 05.11.2009, 22:34 | Losky
Jedná se mi i o to, že ukradli originál rádia a fábce i rs sedačky přední.
Proto mě zajímá, kdyby mi ukradli symphonii, která nová stojí 12tis, zda pak z toho bych asi zaplatil spoluúčast jen těch 5%??? Píšou minimálně 5tisíc. Podle mě, kdyby ji čórli, nedostanu ani korunu, neboť těch 5% není 5tisíc, ne?
o 05.11.2009, 22:36 | tappaja
Nam ukradli symfonii, dostali jsme 12-5=7tis, za coz jsme koupili alpinu a jeste zbylo za repraky.

Ale bylo to relativne zanovni auto tenkrat.
o 05.11.2009, 22:44 | Nismo.Power
postup prevence je snadnej..... koupit si auto co se nekrade ani nevykrádá a zrušit pojistku :) pochybuju že ti vykradou třeba toyotu když jim vedle bude stát 5 oktávek :)
jinak když ti to čornou tak dostaneš relativně dost a ještě ti zbyde po opravě to se neboj...... kdyby náhodou ti nic nezničily okolo tak než zavoláš benga tak vztrhni airbag z volantu a máš to :))
o 05.11.2009, 22:44 | Losky
Tohle je 4 roky starý. Na jednu stranu by se to docela vyplatilo, kdyby mě vybrali, ale zas problémy spíš okolo:(( Ale Alpinka by se mi líbila
o 05.11.2009, 23:02 | Nismo.Power
typicky český myšlení..... už snám i pár lidí co maj např. oktávku jen kvůli tomu že jí maj pojištěnou a při první příležitosti kdy ti někdo náhodou nějak někam vjede nebo nastračí čumák z vedlejší tak to do něj na férovku pošlou popř. si to nechaj vykrást stylem fotak na sedačce...... tohle jako zdroj příjmu fakt nechápu.... asi nejsem teda čech nebo sem idiot ale příjde mi to jako prasárna..... jinak 4 roky starý je ještě ok, tam neni taková amortizace
o 05.11.2009, 23:15 | Losky
Asi si to špatně pochopil, ale to je jedno. Je mi jasný, jak to myslíš. Já nevydělávám 30 měsíčně a ničím takovým se neživím. Jen bych byl radši připravenej, než pak něco posrat a být na tom bit. A upřímně, kdyby mi to někdo opravdu vybral, tak si tam klidně i rád něco přihodím... . ASi jsem zkrátka typickej Čech, ale nazvat to prasárnou mi nepřijde ok. Podívej se, co dnes ty pojistky všechny stojí, banky jaké mají poplatky atd, to je prasárna.
o 06.11.2009, 08:05 | Smrada (M)
5% resp. minimalne 5 000 Kc znamena, ze 5 000 zaplatis vzdycky pri takovychto malych vecech. Me vykradli auto vicekrat, vzdy byla skoda nekde okolo 60 000 a platil jsem 1 000 (mam 1% minimalne 1 000)
o 06.11.2009, 10:35 | Losky
Smrada: co ti tam ukradli za 60tis?:)
o 06.11.2009, 10:41 | FBS
ono se to nezdá, ale když ti blbě ohnou plech kolem zámku, mění se automaticky celý dveře, plus lak, plus to co je ukraděný a poničený, a klíďo e to může vyšplhat na 50 bez problémů
o 06.11.2009, 11:11 | Smrada (M)
2x okno, 2x dvere, 2x lak, origo radio
To byla ta druha vykradacka.
Poprve to bylo 1x okno, 1x lak, 1x radio a stredovy panel
o 06.11.2009, 11:16 | Losky
tak to je síla:(
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3007 sekund.