Navštíveno 2139x

Jde zjistit IP adresa z počítače ze kterého se poslala sms ale bez podpisu? byly tam zajímavé věci takže bych rád vypátral hrdinu. Děkuji
dost o tom pochybuji... obcas to nejde vytahnout ani z mejlu. ne tam z sms...
No, taky mi kolikrat psal nekdo STATECNE SMS z netu a bez podpisu :o) to me vzdy tak nastve... Nakonec jsem ale vzdy rad, ze se dotycny nepodepsal, at nemam opletacky za morbidne brutalne perverzne krute ublizeni na zdravi :o)
mozna to bude vedet operator, ktery ti to samozrejme ani nahodou neprozradi
to by musel byt nejaky policejni pripad, aby ses k takovemu infu dostal, takto ale absolutne bez sance
Nedávno mi taky nějakej hrdina psal zábavnou SMS z internetu. :-) A docela by mě zajímalo kdo to byl abych si sním mohl popovídat.Škoda že je to bez šance. :-(

03.11.2009, 18:47 |
TROY předpokládám,že ti to přišlo z 999

03.11.2009, 18:48 |
TROY tak to bohužel - k tomuhle přístup není
logicky nejde.....
i kdyby si to nějak zjistil tak z IP taky poznáš zpravidla nula nula nic....
Nismo: stačilo jen lokalitu zhruba :)

04.11.2009, 08:33 |
Daryl (A)
ze mu zrovna przni mladou (?)
:)
kuchta: pokud to psdal nejakej hrdina tak se ptej H.E.R.A. :-)

04.11.2009, 10:04 |
Cenda kazdymu eventuelnimu debilovi, na ktereho mas cislo, posli z netu nejakej jinej text. Schvalne, kdo ti odpovi :-)

04.11.2009, 10:15 |
Daryl (A)
cenda: nechapu ...
Tak ten kdo odpoví se prozradí ne!? :-) Jestl isem to tak pochopil.. Ale co když néní ze seznamu..
To Monička: nee,jde o to,že odpoví třeba dva z 50sáti,stejným způsobem jako mu přišla ta "nedobrá" SMSka a bude mít zužený výběr ze dvou a né z 50sáti :-) Alespoň tak si myslím,že to Cenda myslel.
No tak sem to myslel, ale trošku jinak napsal.. :-D

04.11.2009, 21:04 |
Cenda ten kdo odpovi - protoze vi komu na to reagovat, je pisatel puvodni sms. Pozna to podle odpovedi-reakce na jeho text.