Navštíveno 856x

tak schvalne, z ktere strany se objizdi znacka:

23.10.2009, 23:37 |
gizmi Mozna se ztrapnim, ale neni tohle pred prejezdem pro vlaky nekdy? A logicky kdyz je to Smerovaci deska prava, tak bude na prave strane vozovky, takze objedu zleva ??
objizdi se tim smerem kam smeruji pruhy a podle toho kde je znacka umistena..v tomto pripade se objizdi vpravo..jelikoz pruhy od stredu miri do prava..
.mycTD dostal někde pokutu a teď náz taky zkouší... :D
Já osobně bych ji objel z prava, ale jistej si nejsem :(
Mela by se objizdet z prava, ale u nas to silnicari sazeji jak se jim podari takze pak znacka meni svuj smer a musi se objizdet z leva.
gizmi: tato se používá k objíždění ta co myslíš upozorňuje na vzdálenost od přejezdu

24.10.2009, 09:14 |
cuir objizdi se z prava..jak uz bylo napsano vejs...tam kam smeruji pruhy.
Ovsem kdyz bych se podle toho mel ridit tak by mi nezbylo nic jineho nez mezi temito prenosnymi tabulemi klickovat slalom, protoze silnicari to tam perou jak se jim zlibi, nektere sou dokonce vodorovne umistene, nektere jsou tak ,ze clovek vidi jen hranu te tabulky.....takze ono objeti je dosti intuitivni vec a dulezite je ji nesrazit.. :D
Kyklop: nedostal jsem pokutu...
ale na videnske, smerem z brna jich ted naskladali opacne asi kilometr, tak zjistuju, jestli jsou tak blbi vsichni, nebo jen lidi, co se tim zivi. na rychlostni komunikaci, kde navic nektery z tvych pruhu vyuzivaji auta v opacnem smeru, je to chvilema docela adrenalin.
ja bych rekl, ze velka spousta ridicu ani netusi, ze pruhy na te znacce urcuji smer objizdeni...
jako Ghofig ...
vidim pruhy, takže tam nejspíš bude překážka, ale kam pruhy ukazujou už nezkoumám :o)
objíždí se z prava, vždy se jede na tu stranu, kam klesají ty pruhy
kdybych se měl řidit tim jak je tahle značka tak diky silničářum a jejich pečlivosti při stavění značek bych musel vždy celkem hodně kličklovat.