Navštíveno 508x

Jak se spojím s Vodafone operátorem? Potřebuju zjistit heslo do samoobsluhy. Když dám *077 (jak mi vtipně poradili na mail dotaz), tak tam nikde není volba přepojit na operátora, všude to furt po mě chce heslo, který neznám.

21.10.2009, 18:37 |
TROY pokud ho špatně několikrát zadáš tak tě to spojí na op

21.10.2009, 19:05 |
jp1 já jsem vždy raději volal na 800 777 777 a už si nepamatuju tu nejkratší cestu, ale jde to :-)
měl jsem na to fintu, tuším zadáním nuly v nějaké nabídce a hnedka to přepnulo na operátora....
díky všem, zítra jdu na to a snad se probojuju, nechápu, proč tam prostě nemůžou mít rovnou volbu přepojení na op

21.10.2009, 21:14 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2009-10-21 21:14:48
protože jako všude jinde, čím víc si nastavuješ sám, kecáš s automatem, je to pro ně lepší... pořád lepší jak u kyslíka, tam se sice dostaneš na operátora docela v pohodě, ale čekáš pak na něj i hodinu :-D
právě že u o2 jsem na přímé spojení zvyklý (i když jsem to potřeboval za x let jen 3x) a asi jsem měl i štěstí neb jsem nikdy nečekal, taky pravda jsem se nechal přepojit na op jakože nový zákazník a pak ho požádal o přehození na účtování/technika a bylo to hned (zatímco při přímém pokusu na technika bylo věčně obsazeno)
jj, cítili novou ovečku do stáda, proto to šlo hnedka :-D a pak už bylo blbé tě odpálkovat :-D