Navštíveno 890x

[ Link ] doufam ze nebylo :)
Sice to na prvni pohled prijde smesny ale, ten vocas by potreboval aby v te kaluzi chybel poklop kanalu ...
A kdyz jsi clovek predstavi ze by tam stal ....
dobre si je vychutnal kokot :-D
Asi bych po nem hodil dlazebni kostku, kdybych ho jeste nekde potkal :o/

18.10.2009, 08:14 |
JP Řidič je sice škodolibý hovado, ale kdo se postaví jak idiot přímo před takovou louži u silnice a ještě přehlídne auto který jede tak jak jede, tak ten si to snad i zaslouží:D

18.10.2009, 08:53 |
SEKIN Dyk je to autobusová zastávka, to ani jinde stát nemůžou.
to je vuuuuuuuuul :-DDDDD

18.10.2009, 09:25 |
Mika ..kreten, trubku a do hlavy :-(
Tomuhle se může chlámat akorát někdo, komu se to nikdy nestalo (ne, nestál jsem na zastávce, chodníky ve městě lemují v 95% případů silnici - a všichni víme, jak české cesty vypadají). Při oblevě to bejvá obzvlášť chuťovka, dostat ty prosolený sračky třeba do xichtu....jo, to bych vám přál. Aneb kdo chodí v zimě po chodníku jak idiot, ten si to zaslouží....že? ;-)
Mne sa to stalo x-krát a x-krát som to náhodou spravil niekomu, nikdy naschvál, vždy som sa ale váľal od smiechu. Raz som dokonca zastavil dvom dievčatám ktoré som takto zajebal a ponúkol som im odvoz domov, a tie sa tiež váľali od smiechu že to je dobré, bývajú tam pár metrov a že sa aspoň ulejú zo školy... neviem no, mne to furt príde vtipné :o)
Jednoho dne to zkusi se sjetyma gumama a zbytek uvidime na ogrish.com :-)

18.10.2009, 12:04 |
Rudi nejuveřitelná prdel :-DDD jedna to vychytala, ta nestála přímo u tý kaluže. Bych lehl smíchy :-DDD

18.10.2009, 12:07 |
DaveX :-D
SEKIN: tak pokud bude před autobusovou zastávkou louže jak máchovo jezero, tak nebudu stát jak tatar před ní, ale kus dál. až autobus přijede, prostě udělám těch 10kroků navíc.
jinak vtipný mi to taky moc nepřijde
měl dostat pořadnej aquaplaning a přešel by ho smích.
Jasny no, clovek by tam normalne nestal, ale detem to nedojde ..

18.10.2009, 14:34 |
JP No, tak příště jim to dojde, o tom je život:-)
Taky fakt, skola hrou :-D
nemaj tam stát :))))) musim se přiznat že jsem to jednou udělal taky schválně..... ale to tam stály cikáni :))))
tak to bych tam projel možná víckrát

18.10.2009, 19:11 |
vypuk | Upraveno: 2009-10-18 19:11:49
Myslím, že jim prokázal službičku :))) Docela je hodně pravděpodobné, že tímto jim získal omluvenku ve škole :))

18.10.2009, 19:20 |
Kesam Magor sebrat mu papíry.

18.10.2009, 20:05 |
PlusOne | Upraveno: 2009-10-18 20:06:36
NP:
No pozor, to je něco jiného :-D Tos je vlastně vykoupal...za skotské střiky se ve většině lázní docela mastně připlácí - není to pozitivní diskriminace??? :-D

18.10.2009, 21:01 |
JP Přesně tak Nismo, to se nepočítá...:DD

18.10.2009, 21:40 |
Rudi dobře Nismo, nebyly pak bílý? :-D
...tak to ale nebyli cikani, ale hornici :-D
na cigany s močůvkou takhle