Navštíveno 949x

13.10.2009, 14:46 |
Veva ... zda by nebylo lepší v danou chvíli jet domu s tim alkoholem, asi by to přežil a max mu sebrali papíry, když by ho chytli.
co z toho plyne, opravdu je to bezpečný odvoz domu?
[ Link ]

13.10.2009, 14:58 |
J-T. Je to jen mediální senzace daná absurditou, že si je sám zavolal ..... nic víc.
Dle mě "běžná" nehoda, kterých se děje denně mraky - bohužel však tato byla s úmrtím.
Andělama jezdím dost často a až na jednu p**u, která neuměla řadit naprosto v pohodě.

13.10.2009, 15:18 |
FBS Veva, tvuj komentář je zcela bezpředmětnej... Je to snad první vážná nehoda, která se stala za takovou dobu. Z asi milionu spokojeně odveženejch případu :o)
A jak říká J-T, takovejch havarek se děje tisíce denně, jen se to bohužel stalo této službě.

13.10.2009, 15:19 |
Yawor Taky jezdím a v pohodě.
<OT>
I když možná sem mohl být na jeho místě, minulej čtvrtek jsem si je zavolal, ale páč sem už díky konzumaci neuměl/nemohl mluvit a říct kde jsem, tak jsem musel MHD ;o) Takže klika ;o)
</OT>
no v tomto případě smůla, zajímalo by mě, kolik lidí tak týdně takto odvážejí? A z toho min. 50% by jelo opilých a kdo ví jak by to končilo. Takže bohužel, ale služba sama za to nemůže

13.10.2009, 15:45 |
Smrada (M)
Kdyby byly v pr. ryby a dal to znate ne. Proste se to stane, kazdej to mame nekde napsany

13.10.2009, 15:47 |
Kesam Osud.
Smrada:přísloví neznám povídej :-)
no a dalo by se taky říci, jééé, on se zabil v autě, tak přestaneme auta vyrábět, když v nich umírají lidi....
... a stejně tak se může nabourat taxík, autobus, trolejbus, vlak, atd ...
Kesam: Přislovi je : Kyby byly v řiti ryby nebylo by zapotřebi rybniku.
Teda aspon doufam :oD