Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > mobilní internet?

o Navštíveno 700x o
o 28.09.2009, 10:54 | Mario
jaký mobilní internet do notasu?
zkusenosti?
Vodafone?
O2?
T-Mobile?
Ufon?
...

o 28.09.2009, 11:37 | gizmi
Ufon nikdy vice!!! Zkousel jsem internet i mobil na volani a kdyz jsem se nedovolal ani z budovy kdekoliv, tak jsem to sel zdarma vratit. Internet mam ted kdyz neco potrebuju mimo domov od Vodafone a spokojen..
o 28.09.2009, 12:10 | cendler
mám služební vodafone, ten co teď všude reklamují a na emaily a malé prohlížení to celkem stačí, ale rychlost tam mám na EDGE cca 100Kb prostě pomalé
o 28.09.2009, 13:30 | Mario
hm, potrebuji hlavne rychlost, potrebuji to na program ktery musi byt 2Oh denne online kdekoliv v CR.

na ufona teda nevim, dva lidi v zaporu a dva lidi chvali....tak nevim
o 28.09.2009, 14:15 | Šestikule
mám od dubna Vodafone a končím s ním, na maily OK, ale na nějakou rozumnou práci nepoužitelný, to už to lépe běhá přes O2 "internet v mobilu" zvláště když jsem v dosahu 3G
o 28.09.2009, 14:22 | Luke-Jeep
ja mam 3 roky T-m a spokojenost...
o 28.09.2009, 19:28 | macomb
Mám ufona, záleží asi kde ho budeš používat a jak moc potřebuješ mobilní, v brně nic moc, běžná rychlost kolem 300 - 600kbps v podvečer, při malé koncentraci lidí třeba v noci klidně 1,2mbps, na venkově jak kde, někde paráda, frčel mi klidně 1,5 až 2mbps(asi kvůli malé koncentraci připojených lidí), nebo párkrát zase nebyl třeba signál vůbec. Jinak mám datafon, čili telefon, s modemem to je třeba jiné, asi bude mít lepší příjem
o 28.09.2009, 20:21 | Mario
kdyz na to tak koukam, tak od vsech to stoji za hovno :-)
...tak proste musim zvolit mensi zlo......?
o 28.09.2009, 20:23 | JP
Já mam O2 GPRS/UMTS (ještě teda starej tarif Eurotel Data Nonstop) a jestli potřebuješ bejt připojenej 20h denně bez výpadku, tak uteč jinam. S libovolnym telefonem to jednou za čas přestane komunikovat (zvlášť když hodně odesíláš data) a musíš ten telefon vypnout a zapnout. Někdy je to 3x denně, někdy je to po minutě připojení třeba 5x za sebou (je to dobrý na trénování trpělivosti, jestli s tim telefonem hodíš, nebo ne, to zas jo:D).
o 28.09.2009, 20:25 | JP
Jo, ještě jsem zapomněl dodat kam utéct - to totiž sám nevim, kdybych to věděl, už tam jsem:D. Brácha má T-M 4G a je to úplně stejný.
o 28.09.2009, 21:01 | Addict
Mam net od O2,krabicka pripojena k notasu.
Co me prekvapilo,ze s O2 nemam problem jen ja,ale dela mi to stejny kraviny jako JP a to jsem mel za to,ze je chyba u me.Rychlost pres den je obcas takova,ze odeslat email s 500kB prilohou je neresitelnej ukol.
Jedinou vyhodu,kterou v nem vidim je,ze ho mam od sefa zdarma a vlastne i to,ze toho vydrzi docela dost,protoze jsem s nim nekolikrat jebnul v nasranosti o zem,kdyz jsem musel behem 10minut 3x restartovat notas.
o 28.09.2009, 21:23 | Mario
mam z vas radost chlapci :D
o 28.09.2009, 23:45 | Addict
O2 rulezzz aneb ,jak si vychovat klidny zakazniky,protoze po tomhle Te uz nic nenasere.:-)
o 28.09.2009, 23:54 | kostelda125
zdravim mam ufona modem s externí anténou a běhá to s ní téměř všude docela dobrou rychlostí cca 800Kb v Praze a 2000Kb bylo zatim maximum jinak s ním nemam problém nepadá vůbec jen pokud je pod 5% signálu
o 29.09.2009, 00:18 | Rudi
Měl jsem T-mobile EDGE/4G, ale kartu jen na EDGE max. Když pán bůh dal, lítalo to i 160, běžně spíš tak kolem 70-100 za celejch 8kil na předplacenou kartu. Děs běs, ani mail na centrum.cz ti nenaběhne správně.

Připojim se jenom s dotazem, potřebuju net na pár dní v Praze. Nevíte, kdo třeba půjčuje na zkoušku?
o 29.09.2009, 03:08 | JP
Tak mě napadá - je tady někdo, komu O2 UMTS, nebo i jen GPRS nepadá? Mě to padá typicky tehdy, když píšu mail přes webový rozhraní seznamu, kde se ten mail průběžně každejch asi 30s ukládá. Málokdy se mi stane, že to stihnu dopsat celý a odeslat. Vždycky to spadne a musim resetovat telefon. Takže když nechci padat, musim to napsat ve WordPadu a překopírovat...
o 29.09.2009, 20:12 | Mario
tak jsem poridil Vodafone, uz to jede hodinu v kuse:-) rychlost fakt tragicka, na prohlizeni www nerealne.... Ale program jede, to je hlavni:-)
o 29.09.2009, 20:25 | kuja
Ja mam treba Internet+ od T-Mobilu a T-Mobile G1 jako modem,kdyz ho tak pouzivam a nespadlo mi to jeste nikdy...vzdycky sem se vsude pripojil a jelo to na edge i celkem svizne :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.319 sekund.