Navštíveno 1559x

25.09.2009, 17:11 |
alans Nazdar všichni mám filtr green bavlna :) tak je ho třeba vyčistit. Koupil jsem sadu tu vodu a ten olej, ale nepíšou jestli se to má ředit nebo ne. Tak jak.
já to nikdy neředil...ale taky mi ta voda vydržela jen asi na 2 x. Oleje je dost. Takže teď peru v normální jarové vodě...

25.09.2009, 18:46 |
alans Takže vyprat pořádně usušit a pak naolejovat jo?
Já K&Nko pral vždycky v mýdlové vodě a nikdy jsem ho neimpregnoval. Nechal jsem proschnout a nasadil.

26.09.2009, 13:59 |
OMEGA | Upraveno: 2009-09-26 14:01:56
Ta voda se ofc redi, je to skoro to same co jar...a o impregnaci si myslim to same...nanic. Takze cela sada je k nicemu, jarova voda na odmasteni naprosto staci. A jeste jeden osobni nazor:) Vsechny sportovni vlozky a filtry jsou k nicemu a vlozky do originalnich boxu 2x k nicemu. Flame on.)

26.09.2009, 14:29 |
mourl k ničemu? když normální vložka (kvalitní) originál stojí okolo 400-600kč tak se mi vyplatí koupit si GREEN ne? v cěně okolo 1500kč. Dvakrát ho vyperu a už šetřím :-)
Nehledě na efekt "já tam mám filtr" +5HP :-)))
nemáte někdo zkušenost s praním filtru a olejování když mám třeba JR a koupím tu čistící sadu od KN nebo greenu..nevadí to?
Omego a tech +20 ODBRZDENYCH kobyl je taky k nicemu?:)
Viz -
[ Link ] Referencni vykon je pred instalaci otevreneho sani, vykon po..
Jinak taky to musim uz vycistit, nejak mi sani zmenilo barvu z cervene na cernou:o) jak casto se to cisti? Dik
nvite teda jestli se ty bevlnene filtry muzou cistit sadou od jine značky?ono je to to same ne dase řict?
jasne, ja mam take jine filtry a jdu na to zitra KNkem..
Ale samozrejme je rozdil olejove a suche!!
jj jasnee ze se koupi ta sada cistidla a olejee ale ne JR ale treba green..tk snad to nebude nicemu vadit :-)