Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > jak na rýmu?

o Navštíveno 2845x o
o 22.09.2009, 11:13 | deywis
nemáte někdo nějakej osvědčenej lék nebo radu jak se co nejdřív zbavit rýmy? znám to rčení - léčená rýma trvá týden a neléčená 7 dní, ale jestli máte někdo nějakou vychytávku, sem s ní. dík ;-)

o 22.09.2009, 11:23 | Big_Max
Vincentka!
o 22.09.2009, 11:30 | Lucni.konik
už třetím týdnem se dostávám ze stavu, kdy se po ránu dusím až zvracím z kašle, pálel mě krk a tekla mi rýma jak amazonka do atlantiku. Tak rýma už dobrý....kašel zůstává. Rýmu jsem drtil olejíčkem z australskýho čajovníku - mazal si ho pod nos( k dostání v lékárně) a taky čajem(svařákem) z celé skořice, čerstvého zázvoru a medu.
o 22.09.2009, 12:41 | BATMAN
Ja se nakazil od kamose na konci cervence, od te doby od lekare 2x antibiotika, v lekarne BIOPAROX, jox, HALLSy a dalsi.
Neustale se mi to vraci, od nedele citim ze to na me zase leze a to zitra jedu do chorvatska tak mam obrovskou radost.
Tim chci rict jen abys to nepodcenil jako ja v tom cervenci..... :-(
o 22.09.2009, 12:48 | Hanys73
mě na rýmu pomáhal ten sprej... Nasobec se to tuším jmenuje, k dostání v lékárně
a jinak slivovice s medem !pít, nelít do nosu! :D
o 22.09.2009, 12:55 | BATMAN
Jinak zkus si pohledat vice info to tom BIOPAROXu.
Nasel jsem na to spoustu dobrych referenci. Je to jedine volne prodejne antibiotikum je to zaroven do nosu i krku=nezatezuje organismus. Stoji cca 160-180kc coz je docela rozumna cena.
o 22.09.2009, 12:57 | Luke_288
coldrex tablety, možná že to je jenom placebo, ale dám si dvě ráno, dvě večer a většinou mě to z toho vytáhne, ale beru je hned zezačátku jak se necejtim fit a možná díky tomu jsem už x let nebyl nemocnej...
o 22.09.2009, 13:01 | Veva
tak tohle téma jsem si rád pročetl, páč jsem taky zrovna ve stavu rýma :-D :-(
nos už mám rudej jak ten ožrala... :-D
o 22.09.2009, 13:23 | Kacko
olynth + coldrex + hafo caje + teplo
o 22.09.2009, 14:07 | Mosťa
horký čaj + med + slivovica
pořádně vypotit a za dva dny je člověk v pohodě. Doporučuje 5 ze 4 lékárníků! :-D
o 22.09.2009, 14:11 | martin924
když už mi je fakt, že nemůžu dejchat, tak Stopangin. Je to sice maso, ale během dne mám nos čistej...
o 22.09.2009, 14:12 | Luke_288
stopangin do nosu?
o 22.09.2009, 14:14 | martin924
jj, ale je to opravdu maso, pálí to jak čert, ale zase vyčistí :-D
o 22.09.2009, 14:20 | Kotass
:-DD
.. to už můžeš prolejvat nos i tou slivovicí :-))
o 22.09.2009, 14:21 | Woko_O
jeee...prasky..kopni do sebe slivovici zapij to cajem a poradne se vylež..
o 22.09.2009, 14:25 | píďa363
stopangin mi tu stojí na stole a rýma je na ústupu jen slyšela, že bych si to měl stříknout do nosu.fajn je svařák hezky teplej a do něj velkej panák rumu. kurva to léčí
o 22.09.2009, 14:31 | Luke_288
martin: tak to musí bejt masakr :)))
o 22.09.2009, 14:32 | alans
Jenom vitamín C a to je vše.
o 22.09.2009, 14:50 | Flexar
Mě vždycky pomuže když si dam do čtvrt hrnku slivovice s čajem a lžici medu.To je alespon medicina :-D :-)
o 22.09.2009, 16:28 | art
Když už jsi v tomle stádiu tak celý den čerstvou cibuli (aspoň 7ks), ke všem chodům a i jen tak samotnou s chlebem sýrem (nemaskuj jí do velkých soust).
říkam - cibule je přírodní antibiotikum..
A jestli je ti fakt hrozně tak to ještě párkrát prolej absintem70 třeba s vyším obsahem thujonu:) chutná sice hrozně bylinkově, ale po dvou dnech týhle kůry budeš vyléčenej;)
o 22.09.2009, 16:44 | Kacko
Np teda nevim.. ja byl ted nemocnej tejden.. Teklo mi z oci i z nosu, zada bolela.. vypil jsem pul flasky absinthu a flasku baileys a nepomohlo.
Jedl jsem pomerance, samotny citrony, i cibuli(teda jen 2ks) a nic. I jsem dal na radu kamarada at se zhulim(pomohlo na cca 4h).
Pak jsem zasel do lekarny a olynth + coldrex + hafo caje + potit a za dva dny jsem byl ready.
Je to tejden zpatky.
o 22.09.2009, 17:10 | art
takovýho chlastu a nic? vždyť te to muselo aspon rozsekat..:) Já tohle používám jen když cítím že na mě asi něco leze, a výsledek je takový, že jsem už co pamatuju, minimálně 7 let rýmu neměl..
o 22.09.2009, 17:19 | Kacko
art: Jo byl jsem nasracky, ale smrkal jsem porad jak debil, takze to ve vysledku bylo o dost horsi.
To uz bylo lepsi to huleni, to mi bylo fajn, nic me nebolelo, jen mi teklo z nosu dal a vysmrkat se byl chvilema nadlidskej ukol:)
o 22.09.2009, 20:51 | Harryp
Hodně pít a potit se (nejlépe na citím tělě :-)

To BATMAN: nevím,ale někde jsem četl,že jakákoli antibiotika jsou pro tělo špatně :-(
o 23.09.2009, 00:04 | deywis
chlapi, já musim chodit do práce, nemužu si dovolit chlastat :D
ale dneska sem si koupil coldrex a vincentku do nosu a uvidíme. olinth nemužu, když sem ho používal tak mi to tak rozdráždilo sliznici že mi furt valila z nosu rudá.

ale děkuju všem za rady ;) zitra skusim nasadit cibulu.
o 23.09.2009, 00:13 | DaveX
slivovicu
o 09.02.2014, 19:31 | hanx | Upraveno: 2014-02-09 19:32:13
Obnovím tohle historické téma... :-)

Během dneška jsem chytil opravdu krutou, nepřetržitou, tekoucí rýmu. V podstatě pořád musím smrkat, i po spreji (mám nasivin).

Nemáte někdo nějaký trik, který by mi ALESPOŇ NA PÁR HODIN ulevil od potřeby neustále smrkat?

Normálně bych to neřešil, ale zítra mám docela dost důležitý pohovor a já bych se opravdu potřeboval vyvarovat tomu, že během toho spotřebuju 4 balení kapesníčků a neustále budu smrkat. Přesunout to nejde a mám to na komplet celé dopoledne, ještě k tomu cestování.
o 09.02.2014, 20:13 | fredh
já používám zázvor. Udělej si z něj čaj a pokud nejsi máslo, tak kousek žvejkat, ale nepolykat- mohl by ses popálit.

Když budeš dělat čaj, tak uvař vodu, dej do vody klidně hřebíček a skořici, případně jiný koření a po pár minutách vaření tam nastrouhej kousek oloupanýho zázvoru 2-3cm. Zázvor vařit max minutu, jinak z něj vyvaříš všechno léčivý. Nechat odstát dosladit a vypít.
o 11.02.2014, 00:03 | vypuk
Kolega dotáhnul "lektvar" vodka+med+zázvor, plus ještě nějakej zelenej bordel, cucnul jsem si a protáhlo mě to solidně :) Ale pochybuju,že bys tam chtěl jít nalitej :-D
o 11.02.2014, 12:57 | tappaja
Ja si uzil minulej tejden, takovu rymu jsem nemel roky..
V sobotu simrani v nose, to uz sem tusil, ze bude zle. Nedele to potvrdila a v pondeli to zacalo. Mel jsem nocni, prosmrkano nekolik desitek papirovejch kapesnicku, utery noc to samy, ac to vypadalo nadejne, ze by to mohlo byt lepsi. Ve stredu jsem cejtil, ze se to lepsi, nicmene obcas nos jak kohoutek. Ctvrtek vyrazny zlepseni, patek uz celkem v normalu, v sobotu, o tyden pozdeji, az na "nosovej" hlas nic.

Me nepomaha zazvor, rum, nic... mam kapky-sprej, ten funguje na uvolneni nosu. Nic vic. Jo, snad jen nesmrkat pri ucpanym mose, ten tlak to dela jeste horsi.

Jo a muj tip, kup si obycejnou vazelinu lekarskou a mazat nos, pod nosem, uvnitr nosu. Neni to nic prijemnyho, ale nebudes mit dodrenej nos od kapesnicku.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3187 sekund.