Navštíveno 477x

Koukali jste někdo včera?
Radek to včera prostě oddřel, je chytrej, ale i tak nechápu, jak může někdo nastřílet 75 es a prohrát :o))) to by mě asi na místě Karloviče jeblo :o)))))
tak on Karlovic nic jinýho kromě podání neumí, na některé hráče to stačí, na Štěpce ne
presne jako Sestikule je tim hodne znamej mluvilo se o tom uz z kraje zapasu ze da klidne 55 a vic es ale prohraje , ja sledoval zacatek pak prubezne a konec uz jen u grilu z radia

19.09.2009, 11:24 |
relax | Upraveno: 2009-09-19 11:26:05
Karlovic toho krom es az na par vyjimek moc nepredvedl no, na druhou stranu videl sem velkou cast zapasu a myslim si, ze Stepanek udelal pomerne dost nevynucenejch chyb, mozna to vyplynulou z toho ze jak se dostal do vymeny snazil se Karlovice dostat hned pod tlak a taky z ne uplne kvalitniho povrchu nicmene i tak si myslim, ze ma na to zahrat lip. Jinak bylo moc zajimavy po tydle hre kouknout i na Berdycha... v tu chvili mi to prislo jak tenis z jiny planety ... sazel jeden viteznej mic za druhym od zakladni lajny ... skoda toho zaseku ve 3. a 4. setu jinak by to byl opravdu supr vykon .. takhle jen paradni ;o)
Na Berdycha jsem koukal taky, to byla paráda, tak doufám, že dneska kluci ve čtyřhře získají bodíka a postup...
jooooooooooooooooooooooooooooooooooo, je to tam :o))))