Navštíveno 1306x

18.09.2009, 13:21 |
imax

18.09.2009, 13:26 |
eldik N echápu jak tohle může někdo udělat a ještě to vystavovat na Netu. Zm..... jeden.

18.09.2009, 13:26 |
DaveX šulíní, chudák kocourek. Najít ho a udělat mu to samé.
Ani jsem se na to radši nedodíval.
Dokud lidi budou takovydle videa vyhledavat a budou servery jako ten na kterym je to umisteny, tak hold se najdou taci kok.ti, co tohle budou delat a tocit - skoda ze ta kocka se neohnala a nesekla ho pres oko drapem a neutekla - aby do konce zivota videl jen na jedno oko...
Tak to je více než brutální.. Takovej chudáček, do toho se pustit tak by se posral..

18.09.2009, 14:43 |
Ondry 2.0 20v | Upraveno: 2009-09-18 14:43:32
chtěl jsem se na to kouknout ale jak sem viděl nademnou napsaný že je to o zvířatech tak to radši vidět nechci.
To je fakt hrozný :( Máme doma stejnýho kocoura a nedokážu si představit, že by mu někdo něco takovýho dělal.
Rozmazlenej malej blbeček, co si něco dokatuzuje na bezbranným zvířeti :(
Viděl sem jenom část prvního videa a je mi z toho fakt smutno ...
To je moje cicina.Nechapu jak nekdo neco takoveho muze delat.

18.09.2009, 15:51 |
Vonox nevedel jsem o co de ale jak chyt tu kocku tak sem to vypnul buzik :(
neskutečný šmejd, bych mu zrobil to samé, jen nechápu toho kocoura, ta naše by buď zdrhla nebo by se okamžitě zasekla a zahryzla

18.09.2009, 17:01 |
Chris to je kkt... by som mu taku najebal za to...... byt jeho otcom tak ho sekam do vtedy dokial hlupak nepochopi o com je zivot.. fakt smutne kam ta dnesna mladez speje :(

18.09.2009, 17:01 |
relax presne jak DaveX .. todle udelat jemu .. asi by se divil debilek

18.09.2009, 17:20 |
Kesam čuraci zasraný uříznout jim čuráky hovadum skurveným.Äni jsem to nedokoukával ale na tohle sem pes.

18.09.2009, 17:30 |
maresk | Upraveno: 2009-09-18 17:32:40
kluci, tohle se řešilo poměrně nedávno -
[ Link ] a
[ Link ] - na tom druhým linku je vyjádření matky, z kterýho jsem pochopil, že ten kriplík i ten druhej blb (jeho bratr), kterej to natáčel, jsou v pasťáku :-)
Jinak z mýho pohledu (2 kocouři vlastní, 2 kočky hlídáme kamarádovi, kterej je dlouhodobě v cizině a 1 kotě, který nám asi zůstane plus jedna psice) bych ty hajzlíky mrňavý pověsil za zadnici do průvanu a dostali by ode mě tak přes hubu, že by to asi nerozdejchali :-((

18.09.2009, 17:32 |
Kesam Aspon že jsou v tom pastáku ale taKOvej volum to nepomuže.
Kesame, americkej pasťák není hotel jak u nás - to je zařízení jako vojenská akademie, kde platěj ostrý pravidla :-D, takže chlapci maj dril jak na vojně (info od kámoše, kterej ve státech v pasťáku dělal pomocnou sílu - uklízeč, údržbář)
Chudacek kartouzak.
Kdyby si tohle dovolil k my byvaly kocce (cca 12kg) koukali byste na to video v jiny sekci s nazvem "Zdivočelá kočka rozsápala mladého chlapce" :-)))

18.09.2009, 20:32 |
maxov nebudu to ani pouště protože už jen z toho co tu čtu bych si ty čuraky přivazal na tažny a provezl je kousek po vesnici

18.09.2009, 20:40 |
Bolthorn | Upraveno: 2009-09-18 20:40:26
Dokázal by někdo normální tomu ublížit?? Já to nechápu.. Já bych zabíjel kdyby někdo ublížil našemu Samovi..

18.09.2009, 23:03 |
Kesam Jsou to zmrdi nic jiného.
maxov:jenom kousek:-)já by jsem si snim zkusil cestu kolem světa
no to by chtelo najit toho kokota a nenasilnou formou mu vysvetlil, jak se ma chovat ke zviratum.......
treba mu zacit lamat prsty mezi dverma...
pak prejit na zapesti... zase dvere...
zeby i lokty?...ty dvere zacinaj byt nejaky nebezpecny...
no samo, ze pak nasledujou ramena.... to uz by mohl zacit omdlivat..pro tento pripad je treba ho polit kyblem studene vody..... noooo a uz je zase pri vedomi.. tak jedem dal..
ono takovcy zebro skripnuty ve dverich taky nemusi byt marny:o)...
navic se tam muze klidne i chytnout za koleno a jak bude padat tak si zlomi i kotnik.... a to chtel jenom projit dverma na chodbu.... takze bacha na zradny dvere :o)))
Hnáty zpřerážet, co jinýho. Co z takovýho h*vada vyroste?
radši jsem na to nekoukal, akorát bych byl nasraný jako většina z vás
Zase dobra zprava je, ze kocky prezily bez fyzickych nasledku a ze vinik ma ted celosvetovou ostudu jako krava... v tomhle je internet proste skvely.

21.09.2009, 09:12 |
Daryl (A)
Uprimne, za tohle bych dal spise poradne nalozeno rodicum. At si rika kdo chce co chce, tak zakladem takoveho chovani a vubec pohnutku je vzdy rodina. Ta ma zasadni vlyv na vyvoj osobnosti a zejmena v dobe, kdy se jako dite neznale dobreho a zleho profiluje.
Kluci by urcite potrebovali par veci razne vysvetlit (nevidel jsem video, pac bych z toho mel asi nocni mury podle reakci vyse), nicmene rodice by zaslouzili 10x tolik. Vim ze to casto byva v rodinach slozite (otec tyran, matka nic nezmuze a podobne), ale to v nicem nesnizuje odpovednost ani jednoho.

21.09.2009, 11:12 |
Marv tak jsem to pustil a nedokoukal, zrudy...
tak tomu bych dal na krk přívěšek.......pitbulla

21.09.2009, 18:35 |
Kacko Zase tak hrozny to video nebylo. Asi jsem otupeny horsima vecma.