Navštíveno 9300x

nemate nekdo predplatne dtest, zajima me asi 1-2 cisla zpet s testem LCD a plazma TV, maji to i na webu,ale je potreba pristupove heslo od predplatneho
Kdysi sem ho odebiral,a le jak takkoukam, tak cena razantne stoupla, drive to za ty prachy stalo, ale pokud i dnes je vetsina testu prejatych a v testech vyrobky, co se u nas ani neprodavaji, tak nema smysl tech 600,- za rok vyhazovat
Dostali jsme to zadarom do schranky a specielne tenhle test jsou jen bludy a nesmysli. Jako hlavni blud je tu nekolikrat zminena obrovska spotreba plazmy a druha perla je spatne menu plazem panasonic atd. Nasmal jsem se tam u vice veci. Najdi si tady diskuze lcd verus plazma, je daleko hodnotnejsi.
Diky za info, koukam ze se nic nezmenilo v otm casaku, jenom predtim stal asi 150,-/rok, ted 588,-/rok nebo kolik

21.01.2009, 16:00 |
Robo ACEMajky: máš to v mailu,snad Ti to pomůže:o)
Ta paní co dělala nebo byla u toho testu byla i na Primě a říkala, že je jedno co si dnes zákazník vybere, že v obraze a zvuku nejsou rozdíly, ale ať si dají pozor na spotřebu plazmy :-D To mě tak rozsekalo a nasralo zároveň, že jsem to hned vypnul.
Robo: Pošli mě to prosím taky.

21.01.2009, 16:20 |
Robo ACEMajky:nz
Tuner#2:máš to tam...
nazdar lidi můžete mi taky zaslat to heslo na dtest, mají tam zrovna otestovanou pračku, kterou chci kupovat, díky.
taky bych poprosil o zaslani prihlasovacich udaju. Dik

27.07.2009, 10:49 |
Robo Prosím nepište mi o přihlašovací údaje,nikdy jsem je nikomu neposkytl!!!
Jj, priklanim se, Robo mi vyhovel, ale prihlasovaci udaje neposkytl - taky resim kazdou chvili e-mail :)
Robo: to bys docela blázen, že? :-)
Ahoj, mohla bych poprosit také o heslo na Dtest? vladka.koubova@seznam.cz
Díky moc.
Nemel by nekdo prosim predplatne zaplacene, jde mi o tuto TV
[ Link ] sice uz ji mam, tak me spise zajima, jaky zase blaboly se spotrebou tam napsali a mam pocit, ze sem pred koupi cetl, ze ma automaticky nastaveni jasu,a le me se to zatim nepovedlo najit ci aktivovat
Prosím také o heslo do mejlu, sháním nějaké info a testy o dětských autosedačkách.
dtest nebol zlým zdrojom informácií v prípade, keď hodnotili a upozorňovali na vyložene šmejdsky spravené produkty. Ale že je z nich zrazu AVforums, Head-fi, ADAC a čo ja viem čo všetko dohromady, samozrejme sebezvane, to už je dosť k smiechu a na zamyslenie. Snáď na ich názory nedáva nikto nijak vážnejšie :-)

27.04.2014, 06:35 |
Sau výrobcem deklarovaná roční spotřeba 187 KWh
výpočet roční spotřeby 244,2 KWh
spotřeba při provozu 166 W
spotřeba v režimu stand-by 0,3 W
automatický jas (světelný senzor) X
jako muSlim - taky me prekvapuje, kolik lidi po tech jejich recenzich* tak prahne...