Navštíveno 9345x

Prodam iP6, komplet baleni krome sluchatek, praskly displej viz foto, oderky taky nafoceny, pridam silikonovy pruhledny obal, cena dohodou, nejvyssi nabidka

.

17.08.2017, 14:42 |
Mila Zdravím, jaká je cca představa o ceně? Kdyžtak klidně do mejlu - miloslav.stodola@razak.cz
Tomášek : Za kolik si ho nakonec prodal?
Tomášek : Za kolik si ho nakonec prodal?
Ted sem ho posilal za 5.. ale taky sem mel nabidku 1500 a tak :D
Jako 5 hodne dobry, chtel jsem ti nabidnout tak 2500 :). Displej s praci cca 3000 a na bazosi jsou od 6, co jsem rychle sondoval.
Tohle mi s tim despwlej osal kazdej, ze vymena skla za 3000+..
jinak sem ho s tou prasklinou pouzival pres pul roku a myslim ze se to da pouzivat dalsich par let :D

Fotka nejde vlozit ale napr iphoneservis brno vymena skla 1000
Ajo, me nenapadlo, ze se da vymenit samotny sklom Myslel jsem vymena displeje za 3000 :).
M.a.R.i: no jak se to vezme. Normalne neda v domacich podminkach. Ale kdyz na to nekdo ma rezacku, gel a UV lampu a sablonu, tak to vymeni za par korun to sklo ;)
Knightey-:
Takze vlastne profesionalne se sklicko vymenit neda a jde o bastleni :). Prekvapilo by me, kdyby melo jabko sklickk zvlast jak tomu bylo kdysi u dotykovych tel.
Takze bych stejne nechal vymenit displej, protoze po vymene sklicka to nikdy nebude jako original. Mam zkuse ost u Note2 pred x lety, kdy na to pouzivali pec a vsechny ty blbosti okolo na "profi" urovni a stejne v urcitych situacich bylo videt lepidlo a casem prestalo fungovat tlacitko pod sklickem, protoze se tam dostal prach a za nejakou dalsi dobu sklicko samovolne prasklo, nejspis dokonale nesedelo v ramecku. A to to kdysi stalo 2000.
Jsem si na šestce měnil komplet displej sám a vyšlo mě to na pětikilo, prej 3.000...:)))
Martyn: jojo komplet se da z ciny kolem 600 asi v pohode sehnat :)

21.08.2017, 07:18 |
M.a.R.i | Upraveno: 2017-08-21 07:18:34
Neboj, na Ebayi obchoduju uz nekolik let :).
Jenom by me zajimalo jestli za 600kc je opravdu originalni dil a nebo kopie :). Psal jsem, ze jsem v rychlosti sondoval cenu vymeny displeje :). Nekdo treba nema cas/nervy/ sikovnost si ho menit sam a nebo ma rad kvalitni veci/praci a nechce bastlit pouze vymenou sklicka.
Kazdopadne dobre, ze prodavajici prodal za slusnou castku, jenom me zarazilo ze na muj vkus byla vysoka :).
Pochybuju ze to bude original za ty koruny..
Kazdopadne funguje naprosto perfektne uz rok, nepoznam rozdil oproti origo..
Narozdil od toho kdyz jsem si ho nechaval menit tady v servisu poprve za 5tis!!! (jeste jsem priplacel za "origo") a prodejce / servisak mi tam naferovku lupnul nejakou total jebku, na ktere se za pul roku zacaly delat zlute fleky..
Jinak "bastlit pouze vymenou sklicka" - neni zadny bastl, ja mluvil o celem displeji za ty kc.. Vymena pro prumerne (ne)sikovneho cloveka brnkacka..
Do pouze sklicka bych se teda taky nepoustel:)
Martyn. jj, chápu. Já narážel tím bastlem, kdyby to chtěl někdo řešit pouze výměnou sklíčka :).
Každopádně super kolik se dá často ušetřit věcma z Číny :). A kdybych se kouknul, předtím, že se dá koupit za pár kaček displej, tak bych nabídnul i čtyřku :). Stejně jsem nad tímhle jabkem přemejšlel pouze na pokusy. Ios mi jinak moc nevoní :).