Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > K: detske kolo

o Navštíveno 7378x o
o 31.05.2017, 10:30 | petrb
ahoj. Prosim nemate nekdo doma na prodej detske kolo, chtel bych pro syna. Na nauceni jsou mu 4 a pul a moc se nam nechce kupovat nove za 3t. kdyz to stejne hned oboucha asi tak jsem si rikal, ze se poptam zde. Nevim jestli 12" ci 14" ? meri cca 105cm. Moc dekuji za nabidky.

o 31.05.2017, 13:45 | Dexter
Solidni nove kolo by stalo urcite vic jak 3000,- bazarove urcite postaci, radeji kvalitnejsi bazarove nez nove a lacine. Vzhledek k veku syna rovnou doporucim 16", 12 a 14 mu budou male.
o 31.05.2017, 16:09 | xSam
Hele s tou velikostí opatrně, já koupil klukovi kolo velký a bál se ho nechtěl na tom jezdit. A nešlo mu to.
Pak jsem koupil menší a naučil se na něm jezdit za 10 minut a už z něj nesleze.
Je potřeba si to s dítětem vyzkoušet.
Když v klidu dosáhne na zem, bude mít větší jistotu a půjde mu to líp..

o 31.05.2017, 16:19 | Dexter
Mame stejne starou holku, taky ji je 4 a pul a uz od lonska v klidu jezdi na 16". jen pozor, kazdy vyrobce ma jinou geometrii ramu a jsou v tom docela rozdily.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3114 sekund.