Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P: Škoda Octavia 2.0TDi 103kw rv.2005

o Navštíveno 8344x o
o 12.05.2017, 22:32 | Adiss
soused prodává : [ Link ]

Prodám Škoda octavia II 2.0 TDI 16v typ BKD 103kW, rok výroby 2005, servisní knížka, ČR původ-dohledatelná historie

najeto 210000km - poctivě servisováno - vše plně funkční a čisté

RS-paket(nárazníky,křídlo,volant,budíky,maska ,mračítka světel)

Výbava vozidla:4x airbag, 6 rychlostních stupňů, dvouzónová aut. klimatizace, originální autorádio s cd měničem Audience, 6xCD-MP3 přehrávač, centrál dálkový, deaktivace airbagu spolujezdce, 4x el. okna, el. zrcátka, klimatizovaná přihrádka, Alu kola R17, mlhovky, RS volant, otáčkoměr, palubní počítač, ABS, protiprokluzový systém kol (ASR), stabilizace podvozku (ESP), tempomat, venkovní teploměr, vyhřívaná zrcátka, výškově nastavitelná sedadla, xenonové světlomety,atd.

dohoda na místě ,prosím slušné jednání - autobazary a překupníky prosím aby mne nekontaktovali

Pro více informací nebo fotografií napište / zavolejte rád vše zodpovím

cena 145000,- dohoda na místě je samozřejmostí
Telefon : 774223771
Mail : Tdi.gt@seznam.cz

foto k příspěvku  od Adiss

o 17.05.2017, 07:40 | camron
Ja bych ty autobazary zase tak nezatracoval. Kdyz jsem vloni prodaval auto, tak volal samej vykuk a slibotechna, az jsem se na..al, zajel do nejmenovaneho bazaru a bylo. Dostal jsem o 10tkc min, nez jsem puvodne chtel, ale bylo to prodane a bez starosti (bavime se o castce 400+). Byla to sice haluz, ale stava se...
o 02.06.2017, 08:03 | golfista hanz
moc hezká..
o 02.06.2017, 08:20 | Adiss
s cenou se dá hýbat :-) hlavní je mít zájem
--- UP - !!
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3109 sekund.