Navštíveno 5693x

musí být v pěkném stavu, předek s airbagama a vyhřívané , zadní s opěrkou. chci do jedničkový octavie něco aspon trošku pohodlnějšího
Pardon za OT, ale "polosportovní", to je podobná definice třeba jako "trochu těhotná" ? :-D :-D :-D

10.03.2017, 15:49 |
gizmi Pro koncern neznale: delaji se Rka, sporty, polosporty, nebo klasiky. Aneb základní dělení sedaček u koncernu. Každopádně sežeň si Recaro, dneska už nic jiného nechci..
super dekuju za info.. takže shánim recara:)

11.03.2017, 10:58 |
Pajk Jakou máš barvu interiéru? Recara se totiž nedělaly s moc podobným vzorem jako je v Octavii. Hodit se Ti budou nejspíš jen černý kožený nebo látkový. Toho bude jak šafránu.
Já bych Ti asi mohl pomoct jen s předkama, ale jsou na přečalounění. Pěny OK. Výhřev a bagy. Cena 5000.
Měl jsem kdysi úplně stejný nápad jako Ty, ale stihl jsem prodat auto a sedáky zůstaly u jednoho klubáka z VW fóra.
na bazaru jsou za osmičku komplet v bílej kůži s výhřevem a airbagama v docela pěkným stavu. mám chut pro něj dojet , jen je to 3 hodiny cesty a ještě je pravda že bílá prostě k tomu šedo-černýmu interieru moc nejde. chtělo by to ty černé

12.03.2017, 21:14 |
Pajk [ Link ] Zkus ještě zjistit více info tady. Třeba jsou taky s výhřevem a bagama.