Navštíveno 5866x

25.02.2017, 15:09 |
Vonox [ Link ] mám tu tohle je to prodejny nekde ? Dekuji

25.02.2017, 23:23 |
Jozzo dobrá věc, ale to si u nás soukromá osoba nekoupí a firma na inzeráty nenakupuje
buď zkusit ebay (nebo spec. fora), nebo zjistit firmu, kde používaj přesně tohle a doufat, že jim někdy odejde a nabídnout řešení. To chce ale mít tam kontakt a vyřešit problém řádově v hodinách, protože do druhého dne to většinou pořeší oficiální cestou přes dodavatele.
Nebo najít někoho, kdo se v tom pohybuje a má vedlejší kšeftíky v malých firmách.
Každopádně ti nikdo neřekne, kolik za to dostaneš, ale určitě bych to prodal při první možné příležitosti, protože druhá už být nemusí.

26.02.2017, 09:48 |
xSam A k cemu to vlastne je?

26.02.2017, 15:08 |
crestik | Upraveno: 2017-02-26 15:22:41
chytřejší sensor, hloupější kamera. Nejčastěji se to používá v nějakém stroji na detekci přítomnosti/správnosti tvaru.
Třeba teď dělám stroj, který má něco podobného od jiného výrobce a rozlišuju nějaký čep, jestli má závit W10 nebo M10, protože to dodavatel pomíchal.
Jinak nechcu se dotknout tazatele, ale když už se většinou něco takového získá, tak se ví další použití nebo kam s tím. Stává se totiž, že občas něco zmizne za vidinou výdělku a teď se neví, kam s tím...ale jak říkám, tady neznám historii.
Dost lidí, co kolem toho běhá, se oficiálně dostane k nějaké rozborce nebo přestavbě, a je líto to vyhodit, i když je to vyšrotované. A tak se prostě syslí, jsou v tom neuvěřitelné částky, ale nemá to využití.

27.02.2017, 09:05 |
Vonox Diky moc za odpovedi a objasneni vubec k cemu to je. ja to koupil asi pred rokem na burze za 50kc ted sem to vystrachal ze supliku ale myslim si ze je to takhle k nicemu. Dekuji
50Kč? To je slušný :). A to bylo nový nebo použitý?
...já ti to můžu vyzkoušet, jestli to nějak funguje, mám kabel i SW. Ale mám obavy, že se to třeba bude tvářit funkčně, ale třeba co hodinu to bude padat do Erroru nebo podobný špek a pak je to fakt bezcenné.

27.02.2017, 11:26 |
Vonox bylo to pouzity a vubec nevim jestli to je funkcni
crestik: Děkuji za nabidku ale spis to vypada ze to znova hodim do supliku :D kdyby neco urcite se to uzvu !
U nas typek z udrzby topil dily a kseftoval s tim na aukru. Kriminalka si ho odvedla rovnou ze smeny :)