Navštíveno 7519x

Kamarád prodává :
Prodám BMW E91 330xd touring (M paket)
Rok výroby 2006, koupeno v ČR, druhý majitel, výkon 170 kW, stav tachometru 197.xxx km, servisní knížka, stk do 05/2018, dálniční známka 2017
Výbava :
• pohon 4x4
• automatická převodovka
• klimatizace
• originál BMW navigace Professional, ovládání rádia na volantu
• příplatková sedadla
• vše v elektrice (okénka, zrcátka)
• zatmavená zadní skla
• centrální zamykání na DO + alarm
• hlídání tlaku v pneumatikách
• parkovací čidla (přední / zadní)
• dešťový senzor
• xenony + ostřikovače světel
• VIN na vyžádání
• nové brzdové kotouče a olej při 190.000 km
* kosmetické vady laku, oděrky viz foto
* mechanicky naprosto OK
Představa o ceně : 239k CZK (dohoda)
petr.libensky (at) tiscali.cz
tel. 725_403_745

Sorry, ale napsat že jde o kosmetické vady LAKU!!! Tohle jsou díry jak od prasete!
No jo...tak to sem-tam do neceho narazilo :)

24.01.2017, 19:09 |
Kotass | Upraveno: 2017-01-24 19:10:22
No jo Zdeny..tady slouzilo auto majiteli a ne majitel autu. ;-)

25.01.2017, 06:02 |
Zdeny60 | Upraveno: 2017-01-25 06:04:17
Nj, ty woe, já mám výčitky, když prodávám auto, že je někde ´dubka od kamínku:-)Tohle by bylo v mém inzerátu označeno jako "velmi vážné poškození karoserie" :-)
Kua, kdo s tím takhle jezdil??? Copak se netrefil do mezery? A co to kolem stojící? Tohle mi vrtá hlavou, že to poškození je obvykle dle zákona "akce-reakce".
Ale omlouvám se za lezení do prodejního vlákna. Jen mi to nedalo, no:-)
To jako za těch 10 let to auto jezdilo i do většího města a parkovalo všude možně jo? Nechce se mi věřit :-)
no mě spíš přijde divné, co je na takovém starém škopku tak drahého, ještě když má takové šrámy od provozu
Je fakt, že je to obouchaný jak píšťalka, asi s tím jezdila něčí manželka :-) Hodnotu to bude mít podle mě kolem 190k, ale tak dotyčný tam píše "dohoda", tak myslím, že na podobné ceně nakonec i skončí.
Věřte nevěřte - prodáno.
Mr. Scully to shrnul naprosto přesně. ;)
NJ, lidi dnas koupěj kdeco:-)))

28.01.2017, 08:40 |
Pajk Kotass to jako šla za 190?
Myslím, že super cena na to že to byl Mpaket. Kosmetika se vyladí.
Leveler: jak bys ty diry vyladil?
Díry? Myslíš ty promáčkliny? Důlkaři řeší mnohem horší věci:)

28.01.2017, 16:49 |
Pajk Taky si myslím, že někdo koupil dobře. A ta kosmetika sice něco stát bude, ale vzhledem k ceně super. A jako bonus má pěknou RZ. :)
Cena byla pro znamyho. Kupuje to pro babu do mesta. V cene byla i letni sada origo 18" kol.
Spokojenost na obou stranach.
Babě do města, a 330 xd 170 Kw :-D Co by jí koupil na dálnici proboha? :-D
Jinak celkem jako Zdeny...
Na dálnici 550i :-)
Jen by me zajimalo, za kolik se da dat takova dotlucena karoserie do cajku

30.01.2017, 00:57 |
M.a.R.i | Upraveno: 2017-01-30 00:58:24
Tak pokud kastle byla poskozena pouze tam kde je to vyfoceno, tak se to da opravit s prehledem do 10k a nikdo nic nepozna. Nevim co tu delate. Auto mohlo byt klidne technicky OK a ten venek vzdy nemusi o vsem svedcit.
MaRi: o to se nikdo nehádá. Já jsem spíše mířil na to, že rád nazývám věci pravými jmény. Ale OK, nemá cenu to řešit, auto se prodalo, spokojneost je...
Zdeny:
Úhel pohledu.. Pro někoho kos.vady,oderky.. Pro tebe velmi vážné poškození karoserie. Možná to mohlo být trošku lépe napsáno,ale co už..
Pro me by to treba byl problem, ja bych si takto "dorasovany"auto nikdy nekoupil treba.
Ok popis na hovno, fotky snad pro ilustraci dostatecny polepsim se. Peace