Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P: Youngtimera Fiat Uno Turbo

o Navštíveno 7320x o
o 28.12.2016, 16:59 | Reprák
[ Link ]

Upřímně spíš sonduju, za kolik je v ČR prodejné.

o 28.12.2016, 20:32 | dalio
vypadá fešácky
o 28.12.2016, 20:47 | motyc
Moc hezký!! V dnešní době k pohledání!
o 28.12.2016, 21:40 | cendler
Reprák : pěkný kousek, jaká je tvoje představa? napiš mi na email
o 28.12.2016, 22:01 | Reprák
Ahoj vsem.
Kompletni pribeh si muzete precist na www.unoturbo.cz

Investice je okolo 100k, takze predstava je urcite vyssi. Ty doby kdy bylo za 50 jsou davno pryc. Tusim ze pojizdny a neshnily na prach jsou v cr 3.

Jinak muj email je 6speedo@gmail.com

V de a it se ceny pohybuji od 5000E od obyc do 18000E za kompletne zrestaurovany ci novy kus.

Na prodej vuuuubeec nespecham. Za 3 roky bude jeho hodnota dvounasobna.
o 28.12.2016, 22:17 | Losky
Tak si ho nech, dobře uložené peníze...
o 28.12.2016, 23:15 | Reprák
Ono to nejspis tak dopadne :-)
o 29.12.2016, 21:48 | kuchta
Takový prachy za takovou malou ošklivou krabici. :-D Ale proti gustu ...... :-)
o 29.12.2016, 22:01 | CRK
kuchta: přééésně :)
o 30.12.2016, 09:48 | haskyvr6
Auto je to pěkné. Jen si dost dobře nedokážu představit "dvojnásobnou cenu do 3 let".
o 30.12.2016, 10:04 | gizmi
Koukám hodně expertů :) Kolik jezdí sériových nezrezlých uno turbo v originál stavu? Kolik jezdí třeba 205 GTi ? Kolik CRXek? Tyhle auta prostě už nejsou a ceny letí nahoru. Sám jsem majitelem jedno takového auta a nadávám jak můžu, protože najednou už nemůžu sehnat ani díly, protože nejsou a před 5 lety jsem za vše dával víc jak polovinu peněz. Sám jsem vrakoval a třeba zadní světla jsem pouštěl za 500,- kus a dneska 220Eur za všechny 3 díly a v ČR to nikdo nemá. Ceny TOPek opravdu letí nahoru..
o 30.12.2016, 10:12 | worm03 | Upraveno: 2016-12-30 10:12:47
- může letět co kam chce, ale aby to reálně taky někdo za ty peníze koupil
- jinak já bych s tím nejel ani pro uhlí :)
- ale rovnou píšu, že nikomu nic neberu, jen můj názor a pokud se to tady někomu strašně líbí, nejlepším důkazem bude, aby to hned koupil :D jinak jsou to jen slova :)
o 30.12.2016, 10:26 | gizmi
x vše má nějakého kupce
x takovou zábavu u nového auta nenajdeš
x já už letos koupil :D
o 30.12.2016, 10:57 | clarion
Presne, všetko má svojho kupca...
V roku 2012 som si kúpil na uloženie Lanciu Kappu s Bussomotorom za 330 euro, tento rok v lete som kupoval na uloženie ďalšiu Kappu s Bussom už za 3.5 tisíca. A zrovna teda v lepšom stave nebola ako tá prvá. Ono, problém je, že už takmer žiadna za malo prachov nie je. A rovnako to je/bude aj s tým Unom...
o 30.12.2016, 12:10 | worm03
tyhle všechny díly bez přístrojovky za 1500,- tak to nebude tak hrozný ještě :)
[ Link ]
o 30.12.2016, 13:53 | gizmi
worm03: já nikde nepíšu, že jsem koupil turbáka. Byla to jedna z variant, ale nakonec mám sériovou CRXku (pár jsem jich už měl a to auto znám do posledního šroubku,takže pro mě lepší volba). Najdi mi za 1500,- na ní poface zadní světla v pěkném stavu a budu tě tu vychvalovat do nebe :D
o 30.12.2016, 14:53 | Reprák
worm: nechápu. Najdeš první inzerát na bazoši a hodíš to sem.

Není to auto pro každého

Není to žádná pecka

Je to jenom stará rychlá krabička, která jak mnozí píšou správně roste a poroste hodně na ceně.

v ČR právě nevím jakou to má cenu, protože to auto nikdo nemá, a pokud ho má, nechce ho prodat, což nechci ani já, pokud to nebude zajímavé, asi takhle bych to formuloval.

Za poslední 3 roky šly ceny těchto aut (nejen) o cca 250% nahoru. Asi si někdo uvědomil, že jich je míň, než Ferrari, nebo Audi RSxxx apod... Takže R5 GT, CRX, P205GTi, Golf GTI, Corrado + UnoT jsou a budou na tom už jen líp.

Např. ty zadní světla co mám, tak jedno stojí 150Euro. kryt.

P nárazník už nový v ČR není, original 250Euro.. a mohl bych pokračovat

A urcite tady nebudu Uno ospravedlnovat.
o 30.12.2016, 14:59 | worm03
ok, příště vezmu teda druhej...
ale nechápu, jakej by to mělo mít vliv...
o 30.12.2016, 21:07 | Only_One
Uno turbo je hodně zábavná krabička. Ale podle gusta.. mě se třeba zase nelíbí stará BMW byť budou ve všem lepší.
o 30.12.2016, 23:21 | Losky
Nej je Renault 5 GT Turbo:)
o 31.12.2016, 09:34 | gizmi
worm03: a ja cekal, ze se vytahnes a dokazes mi, ze jen neumim hledat na netu a za 1500,- mi najdes poface svetla na CRX 2g :(
o 31.12.2016, 09:53 | worm03
tak to možná bylo tvoje zbožné přání, já sem ti žádnou takovou hledací službu nenabízel :D
o 31.12.2016, 19:05 | golfista hanz
a co tohle ? [ Link ]
o 31.12.2016, 19:16 | SilverGhost
mě vždycky pobaví zbožná přání lidí v inzerátu :-) Hlavně to, o jak výhodnou investici se jedná :-)
o 31.12.2016, 19:26 | Rocco.
Takovejch aut jako kabrio je mraky. Blbečci co si štětečkem patlaj červenou barvu po palubce.
Uplně mě to točí jak to někoho může napdnout
o 31.12.2016, 19:49 | AR
Tak ono to je vždy o fandovství že. A je jedno zda je to uno nebo shades. Taky není problém najít inz na shades/rapida za kilo a sou lidi co to za to dají a mnozí z vás tady by si klepali na čelo.
o 31.12.2016, 20:37 | Reprák
To cabrio je bastl s polozadrenym motorem a prodava se uz 4 roky a nedivim se, ze se jeste neprodalo. Ale pokud zustane cena stejna, urcite se proda, i kdyz je to vrak.
o 01.01.2017, 19:58 | blázen
Vypadá pěkně a určitě najde svého kupce, jen ,krom nějakého fandy si nedovedu představit, k čemu takový auto je dobrý, resp, kdo by ho za ty eura koupil. ale držím palce, at se dobře prodá
o 02.01.2017, 09:36 | Luke-Jeep
Můžeme o tomto tématui podumat za pár let...

U 944 taky všichni řikali jak to nikdy na ceně neporoste... a dneska? Hihi...

A taková T1 busík, nebo dneska i T2 a prubněte si dneska najít T3 synchro westfalia... :-D
o 02.01.2017, 09:49 | CRK | Upraveno: 2017-01-02 09:52:02
to asi trošku srovnáváš nesrovnatelný a já se skutečně nechci pouštět do odhadů, ale vzhledem k tomu, že odhad je tak drzý, tak si klidně tipnu, že 2x takovou cenu mít za 3 roky nebude (a nezajímá mě cena v inzerátu, položka cena snese lecos :D)
o 02.01.2017, 10:12 | SilverGhost
Srovnáváš naprosto nesrovnatelné. Něco jiného je kultovní auto a něco jiného je Fiat Uno.
Navíc dnes dorostla naše generace do doby, kdy už má děti odrostlé a může si takovou hloupost domů dovolit a poslední generace, co ještě děti nemá a auta ji zajímá. Ale dnešní puberťáci už o auta zájem nemají a nevěřím tomu, že za třeba patnáct let bude o tyto auta zájem. Důchodci je po okreskách prohánět nebudou a mladící si raději koupí nový mobil nebo tablet nebo něco jiného, co je nahradí. Pak ta dnešní nafouknutá bublina praskne. A ten, koho veteráni budou zajímat, si rozhodně koupí něco jiného, než Uno, Tipo, Fkovou mrkačku od Mazdy a podobně. Se stačí podívat, jak upadá tuning a autohifi.
o 02.01.2017, 11:49 | Luke-Jeep
No a jsme u toho...

Upadá tuning a autohifi? Já si to nemyslím... To, že lidi přestali jezdit na velký srazy neznamená, že se auta neupravují, nebo si do nich nestaví muziku... možná v menším počtu, ale není to tak drastické, jak to na první pohled vypadá...

Podle mě nesrovnávám nesrovnatelné... O dvojkovýho busíka si před 7mi lety nikdo neopřel ani kolo... a dneska? Uno obecně moc vyhledávaný asi nebude, ale Turbo ano... nebo Tipo Sedicivalvole? No Kua to jsem už hodně dlouho neviděl... Obyčejný verze asi zatím ne, ale kdy jsi naposledy viděl na prodej za pár korun 205GTi? 309GTi?

Já sám bych si klidně Uno turbo první generace rád koupil na uskladnění, do sbírky koupil, i jsem se o to jeden Čas snažil, ale jaksi jsou už cenově mimo :-(
o 02.01.2017, 12:55 | SilverGhost
Ono se stačí podívat, kolik z těch firem, které prodávali autohifi, zbylo a kolik jich má autohifi jako hlavní živnost. Moc jich nebude. Kolik vychází časopisů o autohifi? Dříve vycházeli dva.
A ne, opravdu to není o tom, že by nejezdili na srazy. Tomu nevěřím.
Ostatně za zlatých let pro autohifi tu bylo asi 12 partnerů, ne-li víc. Dnes jsou tam čtyři z nichž jen dva dělají autohifi a z toho ještě jeden je ze Slovenska :-(
o 02.01.2017, 13:50 | Rudi
Jenže dneska je to taky strašně daný netem. Dřív před 7-10ti lety se rozrůstali fóra, youtube rostl, facebook začínal, ale lidi ještě vyhledával časopisy, kde nějaký info našli. To samý autosalóny, ještě byly celkem slušně navštěvovaný.
Dneska? Milion fór na každou značku, každej googlí, milion videí i s opravama aut, facebook skupiny na cokoliv.
A autosalóny? Však už i prémiový značky je začínaj vynechávat.
To, že jsou mnohdy ceny přehnaný a natažený je pravda, nicméně sem tam se najde někdo, kdo tu cenu akceptuje. Před 10ti lety se dávali 1000MBčka za přepis nebo likvidaci? Dneska lidi ty vraky prodávaj za 10-20tis. a kupujou se, to samý rapidy. Uno má asi u nás menší poptávku, ale v zahraničí se zájemce může najít...
o 02.01.2017, 18:53 | Reprák
Uno Turbo je Youngtimer. Uno 45s z roku 83 už sběratele shání a nejde sehnat ani za cenu UT.
Ano, je to auto pro fandu ale to, že cena nebude stoupat je nesmysl už ze stejného důvodu, jako cena nikdy nebude klesat u výše zmíněných, třeba jako píše Luke.

Ale všichni to píšete správně, nikdo neví, za kolik se to dá prodat v CZ. Pravda je ta, že lidi mají peníze, teda víc, než tomu bylo třeba před 10 lety, platy jsou vyšší a poslední dva roky jde průmysl nahoru. Tohle auto si koupí někdo jako já, kdo v tom jezdil jako mladej blbec a chce si zavzpomínat.
Uno nikdy nebylo super auto, to víme všichni, ale v Turbu jsme dokázali s klukama ujet mnohem silnějším autům. Stejně jako nikdy nebude dobrý auto brouk, ale lidi ho chtějí z nezjištného důvodu. Stejně jako bude krám S13 nebo Ford Probe, ale lidi to prostě chtějí. Teda, fandové.

MMch dát UT do original stavu stojí o hodně víc peněz, než si můžete představit a kdo tvrdí, že ne, ať si to zkusí. Na Golfa se vždy dalo všechno krásně sehnat, ale UT už bylo před 10 lety problém.

Proto to roste na ceně.

Jinak tohle je zajímavé video.
Youtube video:

Jinak tohle auto není o tuningu, aby si někdo nemyslel. naopak, snaha je dostat to všechno do originalu.

A obecně všechny fora šly do kytek, protože at si muzete remcat, facebook, twitter, instagram jsou pro mladší generace mnohem jednodušší, než tyhle předpopvní starý fora jako je AHC nebo jakýkoliv jiný forum. Já jsem si to forum musel naprogramovat stejně jako Daryl, ale dneska už je všechno na klik, nebo spíš na ťuk.

No, je to na uplně jiný téma a furt jsou tady mezi váma pamětníci začátku AHC, ale doba se fakt mění a jednou to zanikne i tady.

o 02.01.2017, 19:13 | gizmi
Reprák: no dovolím si nesouhlasit s jednou jedinou větou: "Na Golfa se vždy dalo všechno krásně sehnat, ale UT už bylo před 10 lety problém"

Rozprodávám tuning krám s věcma z doby G3-G1 a nevěřil by jsi, co dělal cizinec u mě před barákem, když jsem vytáhnul originál zabalené nové zakončení kapoty od KAMEI na golf 1čku :D Hledá ho prý mraky let a nechápal jsem :D :D
o 02.01.2017, 19:20 | Reprák
ne, myslim seriovy dily, jako jsou třeba plastový prahy, lemy a nárazník. To prostě šlo sehnat blbě i tenkrát. Tuning díly vůbec nemluvim, protože na G2 si koupil 10 druhů světel na na UT 2 a z toho si na ně čekal měsíc a nakonec nebyly. Vím o čem mluvím...
o 02.01.2017, 19:21 | AllInOne
Tak si ho alespoň stáhl z kůže?;-D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3282 sekund.