Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P: 15,6 Notebook s WIN 7 za 600 Kč

o Navštíveno 5286x o
o 29.11.2016, 14:54 | hanx
Ahoj,

válí se nám doma zbytečně Fujitsu Lifebook AH531 [ Link ]

Je funkční, normálně jsem na něm pracovali ještě před pár měsíci, než jsme koupili novej. Má Win 7 home premium licenční štítek.

procesor Intel Celeron B800, 2 GB DDR3 RAM, 500 MB HDD

Vady:
- prasklé rohy pouze z vnitřku notebooku (zavřený je pěkný, vnější víko není nijak poškozené)
- baterka vydrží tak půl hodiny (ale napájení k tomu samozřejmě dávám)
- na klávesnici nefunguje pár kláves (Y, V, B) - používali jsme klávesnici na USB.

Jinak vše ostatní funguje dobře včetně DVD-RW, wifi, webky, prostě všeho. Panty nejsou vůbec poškozené a drží dobře.

Cena směšných 600 Kč

Předání v Praze nebo Litoměřicích, raději až o víkendu, až budu mít čas na formátování a reinstalaci.

Poštou tohle raději posílat nebudu.

Fotky se pokusím nahodit co nejdříve.

o 29.11.2016, 17:39 | dalio | Upraveno: 2016-11-29 17:39:54
já bych měl zájem ....pro syna
o 29.11.2016, 19:05 | hanx
To byla rychlost.. predbezne prodano daliovi, byl prvni
o 29.11.2016, 19:05 | hanx
To byla rychlost.. predbezne prodano daliovi, byl prvni
o 29.11.2016, 22:56 | cendler
taky bych vzal pro synovce a zítra jedu zrovna do Prahy, ale chápu, jsem druhý, takže kdyby se uvolnilo beru
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.7894 sekund.