Navštíveno 6057x

Prodám tyto regálovky,top stav,barva rosewood.Stojany Stand 4.Cena 30 tisíc nebo dohodou.

Chtěl jsem C1,ale bylo mě řečeno,že můj Naim XS pro ně bude nic moc,tak asi zůstanou doma.Ještě měnit zesák...už nemůžu. :-)
:-))))
Samosebou s přehledem by stačil. Možná by z nich nedostal maximum, ale zvukově by ses výrazmně posunul nahoru.Jakožto letitý Dynaudiista jsem domal měl už kde co a napájel kde čím a největším překvapením pro mě bylo, jak hrály S25 se stařičkým Pioneer A60 z roku 1985. Vůbec neměj obavy o XS, hrá to bude. Vlastnil jsem pár let Naim Nait 5i a k tomu C1.3 a pak S25 a dokonce myslím, že se překrývaly jednu dobu s C5 -a problém nebyl.
jak muze nekdo vyhodit takovej balik za bedny? ja mam nejaky obyc za par supu a hrajou super. to mi prijde jako lidi co vyhodi desetitisice za nakej modni mobil...
:)
Zdeny60,psal sem ti mail.

19.11.2016, 10:56 |
Pajk assassin to je u této značky žalostně málo. A věř mi, Tvoje bedny nehrajou super. To si jen zdaaá. :D Tchán si koupil jakousi hifi sestavu od Panasonicu za 20tyček a říkal jsem si, jak je to super.... kámoš si poskládal sestavu 7+1 od Dynaudia, koupil nejvýšší řadu z té nejnižší série, vyšlo ho to nějak na 300t komplet v nákupce a můžu Ti říct, že když jsem byl opět u tchána, tak jsem mu řekl, ať to vypne. Přišlo mi, že nic horšího jsem neslyšel. Dnes má kámoš něco jak prodává nuchtala, akorát novější a na wifi a je spoko. 7+1 bylo samozřejmě v bytě k ničemu. Nicméně i tak jen bedny 50.
:-)
Za málo peněz hotl málo muziky. Platilo, platí a platit bude.
A kdybys slyšel opravdu top bedny, pak by ti museli čelist vracet zpátky heverem:-)))Ale výjimky se najdou, nemusí jít o bedny za několik milionů, ale stačí dobře navržené a udělané bedny za několik set tisíc (např. Revel Ultima Saloon - ty mě dostaly a stojí jen asi 680 tisíc.)
Sorry za OT, ale patří to k věci.
Proto už do žádných poslechových studií, ani ke kamarádům na poslech nechodím, akorát bych byl nasranej :oDD