Navštíveno 7173x

19.10.2016, 21:56 |
worm03 | Upraveno: 2016-10-19 21:59:26
nepoužito, černá barva, dostal jsem jako bonus za práci na jednom eshopu, mám 2 kusy, asi super pičárna pro vaše haranty :D
[ Link ] Cena 799,- za kus

popis výrobce:
Rychlý, robusní, a temperamentní MiniDrone Jumping Sumo robot dělá akrobatické kousky, akrobat a nebojácný dobrodruh
Tento robot dokáže rychle měnit směr jízdy, otočit se na místě, skákat do výšky
Ovládání: 4 kanály
Frekvence: 2.4GHz
Výška skoku: cca 50cm
Výdrž baterie: 15 - 18min
Dosah dálkového ovládání: 30-50m
Doba nabíjení: 45min
Napájení ovladače: 2 x AA 1.5V baterky (nejsou součástí balení)
Rozměry modelu: 18 x 14 x 11.5cm
Hmotnost modelu: 0.4kg
nikdo nechce pod stromek pro haranty?
Jeden bych bral.
Odkud jsi?
worm03 :
Jelikoz jsem prisel o tyden casu cekanim na odpoved a Vanoce jsou jiz za tyden,seznam mych otazek se rozsiril.
Je na to nejaka zaruka?
Jsi schopen zajistit odeslani NEJPOZDEJI v pondeli do obeda?
Jaka je cena vcetne posty s prevodem na ucet?
Staci ti jako dukaz platby printscreen aby jsme necekali az ti prijde sms,jestli si ji vsimnes?
BATMAN:
3 dny mají do týdne hodně daleko :)
záruka na první spuštění, že je věc funkční
odeslání v po ano, do oběda nevím, ale to nehraje moc velkou roli...
posílám jen na dobírku za +100,-
3 pracovni dny tyden pred Vanoci s prepracovanyma a stavkujicima postakama je vic nez dost,ze :-)
Ale to pondelni odelani je podminkou.
Cena tedy 900 vcetne dobirky.
Adresu posilam emailem,snad si ho tentokrat vsimnes...
Rovnez zadam o potvrzeni ze je vec prijata postou.

18.12.2016, 11:14 |
CRK | Upraveno: 2016-12-18 11:15:12
Není těch dní do Vánoc ještě náhodou pět?
Počty nebudou zřejmě tvoje silná stránka, těch dní je nyní na doručení zase naopak víc :D
cena je 900,-
Proč by ne? (e-mailu jsem si všimnul druhej den, co je na tom tak divnýho?)
Kdybys napsal do e-mailu tel. číslo, tak by ti pošta pohyb zásilky posílala SMSkou.
3 dny jsem cekal na odpoved.
Dnes je nedele a do stedreho dne zbyva 5 pracovnich dni.
Kde jsem podle tebe udelal chybu v poctech?
Jinak v dnesni dobe kdy kazdymu s chytrym mobilem pipne zprava ze mas mail,se vymlouvat na nevsimnuti je divny.
A to se nebavime o tom ze ti ty maily musely prijit 2. Jeden tady z fora a jeden primo ode mne.
Behem tech 3 dnu co jsi neodpovidal jsi tady na forum normalne chodil (dival jsem se na tve posledni prihlaseni).
Plivat po tobe kvuli tomu nechci,ale prislo mi to proste divny a kor kdyz se ti nekdo neozyva a ty najdes jeho koment v diskuzi kde pritizuje kupujici :-)

18.12.2016, 11:32 |
worm03 | Upraveno: 2016-12-18 11:45:13
Tak hele, víš co, ušetříme si starosti a nakupuj si v obchodě. Tohle není žádnej můj kšeft a prcat a honit se tady nenechám. zdar
EDIT: ne každej musí mít nastavený e-maily v mobilu a i když chodí na autohificlub, tak čumět každej den, jestli mu někdo nenapsal do inzerátu... prober se...
Jsi nejakej nervni ne,ze jsem jen napsal jak to opravdu je ne? Ale ty se misto normalni omluvy jeste musis opirat do me ze?
Ja zase nemuzu za to ze ty nechapes ze kdyz nekdo neco vybira pro malyho par dni pred Vanocema kdy je posta pretizena a dodaci terminy se prodluzuju,pocita zkratka kazdy den ale ty jses absolutne v klidu,pac ti o nic nejde.
Kdyz do zitrka vychladnes,tak to normalne posli,jestli je tve ego nenavratne poskozeno,nakoupim jinde,ale reklamu si delas sam.
Omlouvat se za to, že jsem si něčeho nevšimnul podle tvejch představ? LOL, tak ty už si hodně přepálenej...
A že něco kupuješ na poslední chvíli chápu velice dobře... Kupuješ to na poslední chvíli a tak si svojí nervozitu vyléváš na mně :)))
Vychladnout bys měl nejdřív ty, než začneš někoho prcat a dám ti radu, NAKUPUJ DÁRKY VČAS! Je to tvoje dítě, ne moje!
A chlape, já žádnou reklamu nepotřebuju, co to zas meleš, já chodím do práce a jestli těch 5 věcí za rok prodám tady nebo jinde, je mi úplně jedno...
A ještě to důležité nakonec, na poštu se normálně zítra nedostanu, ale byl jsem ochoten obětovat oběd a na tu poštu zajít, abys to měl včas a taky doplatit 72,- Kč za expresní poštovné, protože to bude dle kalkulačky pošty stát přesně 172,- Kč. Nicméně již vím, že zítra si dám klidný oběd v restauraci :)
Tak dobra.
Psal jsem ti. 14.12 coze 10 dni pred Vanoce a to je dle me dostatecne vcas.
Pokud nekomu prodejce 3 dny neodpovida na emaily proste u slusnych lidi na omluvu je,ale to ty jako hulvat nechapes a ani se nedivim.
To ze expresni postovne stoji vice dobre vim,ale ja za to nemuzu se si 3 dny honis brko a KVULI TOBE se obchod dostane do stadia casove nouze.
Vzhledem k tomu co tady predvadis si ty drony strc do zadnice pac s timhle pristupem je nikomu neprodas,ja uz mam objednano jinde.

18.12.2016, 12:36 |
worm03 | Upraveno: 2016-12-18 12:45:29
Nauč se počítat... Neodpovídá dva dny! Ty počtáři!!! Třetí den jsem odpověděl... A už konečně pochop, ty natvrdlej BATMANE, že nejsem žádnej zkurvenej e-shop, ani obchodník, ani aukro prodejce, abych ti odpovídal do 24 hodin a EXPRESNĚ dodával zboží do Vánoc! :D

18.12.2016, 13:04 |
CRK | Upraveno: 2016-12-18 13:07:19
Já jsem třeba na aukru koupil telefon za 15.000,- zaplatil prodejci a po třech dnech položil dotaz, jak to tedy vypadá a na odpověď jsem čekal 5 dní a to jsem to ještě musel urgovat. A můžu teda říct, že ani když to ten prodejce měl vyloženě na kšeft, tak jsem se do něj takhle nenavážel, omluvu nepožadoval a taky se mi žádný nedostalo a ani v komentáři jsem to nerozmáz. Tak co tady řešíš, že někdo dva dny neodpovídal (ano, worm má pravdu, skutečně to jsou dva dny, podle toho, co tady čtu), to mi hlava fakt nebere.
2CRK: A taky ti po tech 5 dnech odpovedel Sorry sem si nevsim pico? Asi jsme kazdy zvykli na jinou sortu lidi.
A ze jsem se navazel,jo to uznavam,ale v ramci slusneho chovani,coz se neda rict o protistrane.
Co se tyce 2 dnu,asi taky neumis pocitat nebo chces podporit kamarada za kazdou cenu?:
14.12.2016, 11:39 | BATMAN
Nahlásit závadný příspěvek porušující pravidla tohoto diskusního fóra.
Jeden bych bral.
Odkud jsi?
17.12.2016, 19:07 | worm03
Nahlásit závadný příspěvek porušující pravidla tohoto diskusního fóra.
kladno
Abych si byl uplne jisty,nechal jsem to jeste prepocitat malyho co chodi do druhy tridy a i on mi spocital casovy rozdil na 3dny 7 hodin a 28 minut
Co se tyce tebe worm03 chapu ze nejses zadnej zkurvenej eshop,teda jen ten eshop :-)
...aby ti pak mladej nespočítal, když nic nedostane, žes měl ještě 6 dní a 35 minut na to sehnat jiný dárek :-)

18.12.2016, 16:32 |
CRK BATMAN: Já to beru od chvíle, kdy si použil jeho přezdívku, na což ho to zřejmě upozornilo e-mailem. Že si někdo nevšimne tady, to je celkem běžný. Ale že jsi zvyklý na jinou sortu lidí, jenom protože mu nechodí e-maily na mobil nebo je každej den nečte, tak sorry, ale to nevidím jako charakterovou vadu. Za to spíš považuju tvoje chování za krajně nevhodné, protože on ti skutečně není povinován a ani ničím zavázán, řešit tvůj Vánoční dárkový deficit :D

18.12.2016, 16:49 |
worm03 | Upraveno: 2016-12-18 16:53:49
dík, ale nemusíš se mně zastávat, já sem to neudělal schválně, prostě jsem si toho nevšim, ale podle něj jsem odpad společnosti... jenže já jsem taky zvyklej na jinou sortu lidí a jiné hodnoty... tolerance, slušnost, pochopení...
EDIT: a hele, když už ti to malej přepočítával, tak jsi mu upřímně řekl, že to počítá z toho důvodu, že se na něj táta vysral s dárkama a teď to honí na poslední chvíli, ale štěká po druhejch..?! :))))))))
Prezdivku jsem pouzil druhy den,kdyz jsem pochopil ze dotyny po 9 letech tady na foru nevi ze si muze zapnout sledovani sveho prispevku aby ho nemusel denne sledovat nebo zapominat.
Nejak jsi mi neodpovedel na to jestli podle tebe normalni odpoved "sorry pyco ,sem zapomnel. To je podle tebe vhodne?
To ze 13. se pta zda nekdo nechce pod stromek pro haranty a druhy den se mu nekdo z tehoz duvodu ozve je vlastne divne a proc by vlastne mel kupujici ocekavat prodej kdyz je tu neco nabizeno ze? Ty jsi s tema argumentama uz taky uplne mimo.
Krajne nevhodne je spis slepe obhajovani tveho kamaradicka kteremu ta tolerance,slusnost a pochopeni bohuzel chybi.
Skutecne neni povinovan a ani vazan,tak pak ale at si se svym zbozim stoupne na trh,kdyz ho prosty kupec vlastne obtezuje.
To mě už fakt poser, co jsou lidi schopni udělat kvuli kravině za pár šupů.....

19.12.2016, 09:05 |
worm03 | Upraveno: 2016-12-19 09:13:56
BATMAN: ta odpověd, pokud bys měl trochu nadhled, nebyl už nasupenej jak hovado a zaregistroval tento symbol ":)" byla myšlena ve srandě
já vím, že si můžu zapnout sledování, ale nedělám to, to je skutečně moje věc, co mi ještě poradíš, co všechno dělám špatně? Ne každý je tak dokonalý jako ty...
Jinak tuhle debatu ukončuji a jen na závěr... možná pokud tady přestaneš kušnit, tak dárky ještě stihneš zajistit a takové lidi, jako seš ty, vystihuje pouze jedno slovo: "BUZERANT"
(a jen na vysvětlenou, protože bys opět začal psát, že máš rodinu a že tedy nejsi homosexuál... tak je to myšleno v tvém případě jinak :D :D :D)

19.12.2016, 09:12 |
worm03 | Upraveno: 2016-12-19 09:12:58
Samantus: je mi to líto a je to hrozný, ale pro tebe a ostatní: já jsem měl poslední dobou dost práce a lez sem i sem, ale vždy jen na skok a prostě jsem to přehlíd a v mobilu mám jen gmail, takže pokud se vyloženě nepřihlásím do seznamu, tak si prostě e-mail nepřečtu. Nicméně i když jsem se snažil motivovat někoho k nákupu kvůli Vánocům, tak za 5 dní ho pošta dodá i s tou jejich krátkou stávkou, takže nic by se vůbec nestalo, ale buzerovat se fakt nenechám...
EDIT: a musí to být skvělý táta a chtěl bych bejt jeho syn... fotr se mu vysere na dárek a kluk musí ještě v neděli za trest počítat, jak dlouho jsem měl na odpověď :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Takže jeden kus prodanej... i negativní reklama je reklama :) a druhej kus, protože mně to nějak netrápí, tak jestli někdo chce za luxusní cenu 599,- ale bez buzerace :D
Ve 13.00 jedu na jednání, takže pokud budu mít v mailu do té doby objednávku, odešlu ještě dnes expres, poštovné dle tarifu pošty

19.12.2016, 10:13 |
CRK | Upraveno: 2016-12-19 10:25:07
BATMAN: Teď úplně nechápu, na koho ten dotaz je, ale odpovím. Já tam tedy čtu přesně toto "sorry picho, sem si nevšim :)"
Je tam smajlík, takže to asi nebylo myšleno urážlivě a dále tam vidím cizí slovo: sorry
pro tebe zde:
[ Link ] Takže podle mého skromného úsudku, se ti worm omluvil
A co se týče toho počítání dnů a že něco má předpokládat a zapnout si a reagovat rychlejš. To se nad sebou vážně zamysli, on není tvůj otrok, zaměstnanec či syn, abys ho takhle honil. Prostě si nevšim a tečka. Jak už jsem jednou psal, není povinován řešit tvůj Vánoční dárkový deficit, ale hlavně by se to v pohodě stihlo.
Ačkoliv budeš zřejmě jinak velice dokonalý, tak podle tvých reakcí nebudeš zřejmě moc vyrovnaný.
2 CRK :
Ted si znova precti tuhle diskuzi a zamysli se ty.
Ja ackoliv jsem si rypnul do 3 denniho cekani jsem reagoval SLUSNE a radky vyse psane jsou toho dukazem.
Evidentne posledni kapkou bylo ze jsem si dovolil prepocitat jeste jednou ze rekace trvala 3 dny,kdezto ty jsi taktez oponoval ze to byly dny 2. a taktez jsem tam nekolikrat pouzil smajlika pro odlehceni situace.
Normalni clovek vidi ze ten kdo vybublal byl worm,ktery me jako prvni zacal bezduvodne nadavat a jak koukam tam v tom pokracuje ackoliv uz jsem sem neprispival,takze je to on kdo potrebuje lecbu.
Nicmene jak jsem psal vyse prodavana vec mela byt posledni drobnost,zadny darkovy deficit jsem nemel a nemam a objednal jsem misto toho neco jineho,takze se hosi uklidnete a najdete si na tu vasi BUZERACI nekoho jineho.

19.12.2016, 10:56 |
CRK | Upraveno: 2016-12-19 10:57:20
BATMAN: už se mi to nechce řešit, ale jen ještě naposledy k těm výpočtům, já to bral od chvíle, kdy pravděpodobně obdržel info e-mail, kdy si tady použil jeho přezdívku, ale ty to počítáš od chvíle dotazu zde, to je celé a když to tak chceš, tak si to tak počítej. A dobře, jsou to tedy tři dny, ale proč píšeš u tří dnů, že si tím přišel o celý týden času? Já ti nevím, ale zřejmě na jiných planetách běží čas jinak :D
Ano to je cele. A presne tohle dokazalo dotycneho vytocit doběla. V podstate jen co jsme si psali my dva mezi sebou. Divne ne?
A co se tyce toho tydne,ktery nechapes,tak od uterka kdy jsem se zacal zajimat do dnesniho pondeli kdy se to mohlo odeslat,uteklo 6 dni,tedy mas pravdu,ne tyden,promin,ale 6 dni.

19.12.2016, 11:11 |
CRK Každý na tom máte kus viny, o tom žádná. Ale opakovaně píšeš, že se ti worm neomluvil a přitom se ti omluvil hned v první reakci, takže opakovaně nepíšeš pravdu (slovo sorry předpokládám znáš)
A co se týče druhé věci, tak se o to zajímáš až od středy, takže opět nepíšeš pravdu...
Podle mého to není úplně podstatné, ale když chceš ostatní buzerovat, honit a opravovat, tak si zameť před vlastním prahem a nepiš zde nepravdy...
Jo sorry tak ted jsem se seknul,takze 5.
Ja svou chybu uznam.
Opakovane ale nereagujes na upozorneni toho,ze ja jsem to do urcite doby resil ve vsi slusnosti,zatimco prodavajici me sekal jednu urazku za druhou,ackoliv jsem mu nic dalsiho nepsal. Z toho vidim ze jsi jednostranne zaujaty a upozornujes jen na moje chyby a preslapy a vysvetlovat ti cokoliv dalsiho je zbytecne.
Ja za sebe muzu rict ze me cela situace mrzi a nechapu proc zasla tak daleko,ale vim jiste ze ten kdo neustale prileval do ohne byl worm.
tecka

19.12.2016, 11:28 |
DaveX Vaše starosti bych chtěl mít :D
DaveX: Tak já bych se taky bránil, byť jde o blbost a času moc nemám (Jako prodejce, tak i jako kupující).
Celé bych to shrnul, že na sebe narazili dva lidé, kteří by si asi na živo také moc nerozuměli. A kvůli pár slovům a emocím je z blbosti problém. Nejsem na straně ani jednoho :).
CRK: Jinak s tou omluvou... Kdyby mi to napsal člen s kterým se lépe znám, tak OK a vzal bych to. Ale jestli jsem to dobře pochopil, tak tihle 2 se nějak neznají,takže bych to moc jako omluvu nebral :). I když chápu, že je to fórum a nepotkali se někde na ulici...

19.12.2016, 12:26 |
CRK | Upraveno: 2016-12-19 12:28:06
M.a.R.i: tak na tebe ještě zareaguju :)
Co ty víš, jak by to probíhalo na živo? Ještě bychom ty dva buzeranty našli někde v objetí :D (ne prosím, nikdo se neurážejte, je to myšleno ve srandě)
A hele pi*o :D je to fórum, byl tam smajlík, tak fakt skutečně bych si to třeba já osobně vůbec nebral, ale samozřejmě chápu, že třeba někdo v práci, kde komunikace probíhá třeba takto "pane inženýre, mohu Vám to zapsat do itineráře", tak zřejmě tohle nepřekousne :)
Už jsem nechěl psát, ale na slušného člověka jsem poloslušně zareagovat prostě musel :)
Teď jsem si to ještě jednou pořádně přečetl a abych to shrnul, tak bych to zhodnotil tak, že Batman už k tomu naštvaně přistupoval od začátku, protože ho vytočila nekomunikace ze strany worma a tak to zřejmě nemohlo dopadnout jinak a pak to pokračovalo ze strany worma, kterej se kousnul... Nicméně stále se domnívám, že kdyby třeba už měli něco rozjednaného a worm přestal najednou reagovat, tak bych tady sestřelil jeho, nicméně nic takového se nestalo a worm si jen všiml něčeho po pár dnech a to se tady nikomu ještě nestalo?
Ještě osobní zkušenost tady (nebudu jmenovat, on ví). Kupoval jsem tady něco od místního člena, ozval se snad za 2 tejdny a takhle jsem nevyváděl - protože stejně jako v tomto případě nešlo o život!
CRK: jj, máš pravdu. Každopádně mě tyhle taškařice baví. Dva se perou a třetí se směje :).

19.12.2016, 12:35 |
CRK M.a.R.i: baví se třetí, čtvrtej, pátej, tisícej...
podívej se na tu návštěvnost :D
Tu jsem zařídil já, pač jsem nemohl uvěřit tomu, že jsou lidi schopni se takto "pohádat"
CRK a muzes mi PROSIM napsat ve kterym prispevku jak pises vyvadim takovym zpusobem ze jsem nekoho tak moc urazil nebo dokonce vytocil k nadavkam?
Jen a pouze jsem shrnul casovou osu pocatecni komunikace,ktera byla urcena tobe,nacez worm prisel s nadavkama. Takze kdyz to vemu kolem a kolem kdyby jses dotoho nemichal,k nicemu dalsimu by nedoslo,takze je to vsechno tvoje vina :-D

19.12.2016, 12:55 |
CRK | Upraveno: 2016-12-19 12:56:01
Já si to myslel :D
Nicméně, když se na to podívám z té zábavné stránky, jako všechny ty svině :D tady, co to sledovali a bavili se tím, tak mi to připadá, že to worm spíš dělal za účelem tě trumfnout a pobavit (třeba se samo pletu, nebudu to vysvětlovat, prostě pocit)
Když si to nebudeš brát osobně a podíváš se na to s nadhledem, tak musíš uznat, že tahle hláška je zásah přímo na komoru :))
"EDIT: a musí to být skvělý táta a chtěl bych bejt jeho syn... fotr se mu vysere na dárek a kluk musí ještě v neděli za trest počítat, jak dlouho jsem měl na odpověď "
Zabavne by to bylo,kdyby to byla pravda.
Nicmene synacek bude mit litajiciho drona misto skakaciho,coz mu za ten jeden priklad urcite stalo :-D
worm: vydržel jsi docela dlouho... já bych ho poslal do prdele už po třetím příspěvku :-) hujer...

20.12.2016, 20:51 |
schwaboid | Upraveno: 2016-12-20 20:59:34
Jen tak mimochodem, má to vepředu kameru nebo ne? Ten v odkazu jí asi má .....
Nebo tam mají zavádějící obrázek, bo tam o ní taky nikde nepíšou ...

21.12.2016, 17:11 |
worm03 | Upraveno: 2016-12-21 17:13:03
CRK: tos trefil, jen rejpání pro zábavu
TomasW: sranda musí bejt :)
schwaboid: ani netuším, asi ne... ale nemůžu se podívat, dnes jsem prodal i ten druhej.
Veider: já ne, pouze lejno řidší :D
A jen na závěr, i když sem se omluvil (což tedy nebylo pochopeno), tak bych řekl, že vlastně nebylo za co, neudělal jsem to schválně, na mail na seznamu každý den nekoukám, není to moje povinnost a stejně by se doručení v pohodě stihlo... Pár rejpanců sem přešel, ale pak se na chvilku naštval, kousnul a zarazil to... Zbytek už byl jen pro pobavení, protože co si budem říkat, když se najde příležitost, rád si rejpnu a pro ty, co to úplně nechápou rozdíly, tak kdyby tolik nerejpal, tak sem pro odeslání udělal maximum a šel to poslat v pondělí místo oběda a vystál tam tu frontu.