Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P: RC letadlo T-34 Mentor

o Navštíveno 6759x o
o 12.10.2016, 09:42 | OMEGA
Prodám tohle letadlo, nikdy neletělo, navíc 2x úplně nová baterie k tomu.

[ Link ]

2000,-

o 12.10.2016, 15:52 | OMEGA
tel. 732750919
o 12.10.2016, 21:51 | -Hans-
Tyo,moc pěkný :)
o 12.10.2016, 22:41 | xSam
To je neuvěřitelný za jaké prachy se to dá dneska pořídit.
o 13.10.2016, 09:23 | OMEGA
Tak tyhle EPP letadla jsou celkem levná, třeba za šestku už máš slušnýho akrobata. Ale pořádný benzínový letadla to máš pořád pade nebo taky dvě tři kilča a obří makety to se raději neptej :)
o 13.10.2016, 10:29 | .mycTD
jako malej jsem se parkrat pokousel postavit letadlo. Taky to nikdy neletelo... :)

(narazka na ne uplne stastnou formulaci stavu :) )
o 13.10.2016, 11:06 | OMEGA
No to proto, že tohle se staví asi 5 minut je to celý hotový z krabice, tohle nemá s modelařinou co dělat, to je pro lidi co nestaví jen lítaj. Jako třeba já...není čas nic stavět a že bych byl manuální šikulka to taky nejsem...jsem rád že zvládám pájet konektory :)
o 13.10.2016, 19:11 | Zdeny60
To, ež to je levná věc, má své důvody. jednak místo výroby, o tom asi nikdo nepochybuje.Ale zásadní věc je, co za ty prachy dostaneš. Dokud jsem otci-důchodci, aby s evrátil k létání-nekoupil jakousi potvrou elektru s křidělky. Na webu reference jako kráva, říkám jdu do toho. Když mi to dorazilo, tak jsme se celkem zhrozil. Výlisky do sebe šly jen pod pohrůžkou násilí a když křídal sedla do trupu, nešla za boha ven. Baterky nešly zasunout na místo, protože výlisek byl prostě nízký. Vyřešilo to"vykousání" dna. Zatím pohoda.. nejhorší zklamání ovšem přišlo při záletu. Podotýkám předem, že jsem v životě něco už postavil a hlavně nalétal, s F3A i se žiletkami. Ovšem tento stroj jsem byl rád, že jsem bez katastroify dostal na zem. Těžiště bylo sice asi tam, kde mělo být, ale díky bůhvíčemu reakce zejména ka křidýlka byly asi jako u 3D akrobata-otřesný. Výškovka to samý. Opravdu, vhodný pro začátečníka:-))) Pomohlo vytrhat páky, udělat pořádný diference, na servech přesunout táhla a do čumáku ještě kus olova.Bohužel, motor potlačit nejde. Kdot z neznalých tědchto úkonů si pořídí =ro pro "začátečníky", po prvníém neúspěšném letu, který by nemohl dopadnout jinak, než katastrofou, na létáná zanevře a nebo bude trpět depresí zn toho, že je kopyto. přitom koptem není. Kopytem je ten, co někdy viděl letadlo z rychlíku a myslí si, že to nabudší do automatické linky a na konci mu vypadne pohodvý model s výbornými letovými vlastnostmi. Jenže, chyba lávky. A tato "věc", co jsem na základě referenci z netu koupil otci, není jediná, kterou jsem se nsažil umravnit k letu. Podoně se coavl jakási cvičný hornoplošník. Potěš pánbu s dolnoplošníkem, bude li se hcoat, jako to moje zřeštidlo, než došlo úpravám:-)
o 14.10.2016, 16:49 | OMEGA
Já někde píšu že je to pro začátečníky, nebo že to je bůhvíco? Je to prostě EPP letadlo. A to že ty máš volšový ruce a reakce 3D akrobata na křidélka ti přijde otřesná je jen tvůj problém, který nemá s mým inzerátem nic společného. Někomu se líbí 3D, někdo létá makety, někdy pylony a je to vždy něco úplně jiného. Kdybys nebyl modelář asi bych ti napsal něco mnohem horšího, takhle tě jako trolla akorát poprosím, aby jsi se příště u těch dvou mých inzerátů ročně neobtěžoval. Děkuji pěkně.
o 14.10.2016, 16:54 | Zdeny60 | Upraveno: 2016-10-14 16:55:58
Právě proto, že je to EPP, je to určené ZEJMÉNA pro začátečníky. A protože je to pro začátečníky, očekávájí se příjemné letové vlastnosti. A pokud jsi někdy s něčím lítal, než s průjmem na hajzl, trole, tak bys mohl vědět, že dolnoplošník je pro začátečníky přímo ideální:-)Jak patrno, možná modelář jsi, takže se divím, že se k tomu stavíš takhle.
PS: nevěřím, že s těma volšovýma rukama to myslíš vážně.-)))Na druhou stranu buď rád, máš inzerat furt nahoře:-)

Jinač se ti veřejně omlouvám,, že tě to takhle pobouřilo. Myslím to vážně.
o 15.10.2016, 10:50 | OMEGA | Upraveno: 2016-10-15 10:50:54
Krapet jsi zaspal dobu, epp už dávno nejsou jen pro začátečníky, dělá se už skoro všechno a třeba to co prodávám je určitě pro pokročilé. S velkými výchylkami to je spíš akrobat a je to velmi rychlé. Pro začátečníky jsou epp tupé kluzáky s tlačnou vrtulí nebo pro šikovnější hornolochy, určitě ne dolnoplochy. To jen aby bylo jasno
o 15.10.2016, 17:35 | Zdeny60
POkročilej Modelář si nikdy nekoupí cokoliv z EPP _ bo by se musel sytdět. To jen aby bylo jasno.

Jinak éru EPP jsem si prošel celkem poctivě, dodnes mám něco na trénování doma (Blasta) - ale to je jednoúčelový 3D, zatímco Mentor je napodobenina skutečnýho stroje pro oko.
o 19.10.2016, 13:40 | OMEGA
Aktuální.
o 19.10.2016, 14:03 | assassin | Upraveno: 2016-10-19 14:05:46
zdeny: ty fakt rozumis uplne vsemu a kdo to dela jinak nez ty je idiot. muj otec modelari skoro 60let, letadel plnej barak, rc vrtulniky delal uz za komancu, ma tam velky makety a pritom ted nejvic lita s EPP akrobatama. Tak ja mu reknu, ze prej neni pokrocilej modelar a mel by se stydet :)

a kazdej kdo o aerodynamice letu neco vi, tak kdyz vidi "polomateku" skutecneho era v tehle velikosti, musi mu byt jasne, ze to na rizeni nebude nic pro zacatecnika...
o 19.10.2016, 15:36 | OMEGA
Jak jsem psal, zaspal dobu...dnešní EPP letadla nejsou Skylady a podobné sračky co tady prodával Pelikán, ale velmi promyšlené modely. E-Flite, FMS a zejména Multiplex by to chtělo vidět dědo. Já se v EPP letadlech vyznám celkem hodně a určitě se za to nestydím. Fakt nemám čas něco stavět a potahovat atd.
o 19.10.2016, 22:41 | JA
diskuze jede, jen nerozumím ani hovno, bo nejsem modelář....nebo modelína? :)
o 19.10.2016, 22:43 | AllInOne
Pico jestli tomu neruzomis, co.sem do.tematu lezes? :-))
o 27.12.2016, 12:06 | vlados_dyk
Ahoj, ještě aktuál ?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4175 sekund.