Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P: Ulefone Future (android mobil)

o Navštíveno 5330x o
o 04.10.2016, 17:58 | hanx
Ahoj, prodám telefon Ulefone Future v barvě Champagne

Ve zkratce:

Naprosto úžasný design, "bezrámečkový" - displej zasahuje až do krajů (není ohnutý jako u samsungu edge). Super je na tom i to, že je užší než stejné velké telefony - líp padne do ruky.
Dílenské zpracování na špičkové úrovni
5,5 displej, FullHD IPS - je super
Android 6.0
4GB RAM, 32 GB ROM
2 GHz 8jádro Helio P10, Mali T860 GPU - super výkon (za ty prachy nejlepší poměr)
USB-C konektor (oboustraný, rychlý)
Rychlonabíječka - za hodinu je plný
Gorilla Glass 3

Kupovaný v červenci hned jak vyšel (na Antelife.com) - naprosto bezvadný stav, kromě jednoho vlasového škrábance na zadní straně. Samozřejmě v čínské záruce, ale to stejně nebude potřeba. Na displeji jsem měl od začátku folii, teď na něm mám sklo.

Specifikace zde: [ Link ]

K telefonu i silikonové pouzdro, USB-C kabel a rychlonabíječka.

Předání: Praha, Litoměřice, pošta

Cena: 6 400 Kč

Reálné fotky dodám.

foto k příspěvku  od hanx

o 06.10.2016, 12:04 | hanx
Rychlé jednání - sleva
o 06.10.2016, 17:39 | crestik
kolik ti vydržel nabitý? U nás ho maj dva lidi (nevím přesně typ), a vydrží jim snad týden při normálním používání
o 07.10.2016, 07:29 | z0diaC
do čeho jdeš teď ?
o 07.10.2016, 11:44 | hanx
crestik: Sice docela vydrží, ale tolik určitě ne. Kdyby mi někdo tvrdil, že mu fullhd 5,5 telefon s 3000 mah baterkou vydrží týden, tak bych mu fakt nevěřil. Dá dva dny normálního používání (po aktualizaci dost optimizovali baterku). Já ale jedu pořád wifi, data, hodně telefonuju, v MHD pořád net a hra - v takový zátěži vydrží celý den. Což je supr.

zodiac: zkusim, jestli se dá v Praze přežít bez 800 MHz LTE :-)
o 07.10.2016, 12:43 | crestik
hanx: hele, tak jsem zjišťoval, oni mají Ulefone Power, ten má mít snad 6000mAh baterku a fakt jim to vydrží AŽ týden, pokud si s tím nehrajou. Sice už je to kus nábytku, ale ta výdrž je pecka.
o 07.10.2016, 17:01 | hanx
Tak to jo, power je v tomhle hodně zajímavej. Navíc krom velký baterky i SW optimalizovanej na výdrž
o 08.10.2016, 08:30 | hanx
Prodano
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3146 sekund.