Navštíveno 7147x

Chtěl bych vám nabídnout zemědělskou usedlost na klidném místě s rozlehlými pozemky nedaleko Benešova.
Prodej rodinného domu 570 m?
Pozemek 53 641 m?
V současné době má Mezihoří 70 trvale žijících obyvatel. V osadě se udržuje aktivní společenský život. Na návsi je k dispozici tenisový kurt, dětské hřiště či letní kino (
[ Link ] ).
Kontakt
604462392
dvorajaro@seznam.cz
Pro další info inzerát
[ Link ] Mohu zaslat prezentaci s více informacemi. Děkuji

16.08.2016, 13:55 |
dalio tak tohle je můj sen
Moc hezke :). Jakou to ma pro zajimavost cenu? 5mio?
s timhle pozemkem a v tehle vzdalenosti od prahy spis tak 8-10, mozna jeste vic, jinak jako dalio
Nápis cenu, velkou část hraje les, zbytek předpokládám orná půda
Cenu prozatím nechceme uveřejňovat , je to v nabídce teprve týden a zatím přijmáme nabídky a blíží se termín prvních prohlídek.
Ano les , louky , ovocný sad se staršími stromy a rybníček v současné době používaný k chovu ryb :-) Les má 12tis m2

16.08.2016, 20:40 |
xSam Nádhera, ale tý práce...

16.08.2016, 21:08 |
Alííí :-D jako xSam
mě vždycky zajímal nějaký rozumný důvod, proč někdo nechce zveřejnit cenu, za kterou něco prodává. Stejně tak často v inzerátech u nemovitostí vidím "cena u RK", přitom je prodejcem daná. Příjde mi to uplně padlé na hlavu. Něco jiného je, pokud je to na dohodě nebo "kdo dá víc".
Osobně jsem se po něčem takovém díval, když jsem sháněl bydlení (pravda, menší pozemek) a jelikož je nabídka dost široká, tak inzeráty "bez ceny" jsem rovnou přeskakoval.
Ale nakonec stejně zvítězil rozum :-)

16.08.2016, 22:43 |
Alííí crestik: Co na tom nechapes, ma doma ve vitrine cerveny a modry Mauritius, ani Novinky.cz nevypatraly tu cenu... ;-)

16.08.2016, 22:57 |
rebel inzerát jako P :
Já bych izerát bez ceny hned mazal nebo napsal neprodam, ale jen aukce Tohle je o hovne
Ja vám prodám letiště kdo ho chce ? kde je je jedno ale cenu nevim :P Kdo dá víc toho bude :P
Takže po 3mesicnim zdržení způsobené jedním kupcem ,který to nakonec odřekl je nemovitost opět na prodej
To pozitivní 6,5mio , bez lesa možná dohoda....