Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > K: Fiesta, Fusion

o Navštíveno 4349x o
o 02.07.2016, 13:13 | dj.DEKL
Nechce se někdo zbavit Fiesty, Fusiona 2005+ ??

o 02.07.2016, 20:21 | Lucni.konik
Napiš Lubakovi, nějakou fiestu tam měl. pěknou červenou.
o 03.07.2016, 11:13 | Lubak
Ta uz je prodana nebot byla fakt Top
o 05.07.2016, 08:22 | Thullo
2 dj.DEKL:
Mam ted Fiestu 1.3 rv 2007 s klimou,alu,dalkou,vyhrivanym prednim sklem,el. Oknama co ma najeto 108tis po prvni majitelce(stale ho vlastni,jen to mam prodat-uz ma novou).

Technicky je auto super,vzhledove uz ne :-( je to pobite z parkoviste.Nikdy tedy nebylo bourane,ale jak rikam,neni to vonavka-z venku.Uvnitr pak ale ano.Nekuracka je,takze vonavy a neponiceny intros.

Fotky bych dal,az budu doma z dovci.

Co se tyka ceny-tak nejak rozume,diky tem sramum.Koukal jsem,ze jsou v te vybave a roce s vyssim najezdem kolem 80ti-coz mi prijde dost.Ale tech 60 +/- by to mohlo byt.

Thullo
o 05.07.2016, 10:11 | dj.DEKL
Skoda zes nenapsal drive, vcera uz sem neco poridil... kazdopadne nejake info mi muzes poslat do mailu at si muzu trhat hlavu :-)
o 05.07.2016, 16:02 | Thullo
2 dj.DEKL:
Tady jsou fotky - mrkni a posuď sám... po technické stránce fakt top, ale ty šrámy no :o(
[ Link ]
o 05.07.2016, 16:04 | Thullo
Všechny neduhy jsem nafotil. Přední pravý blatník je trošinku promáčklý, jinak všude ty odřeniny, loupe se lak, atd.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4504 sekund.