Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P: Yamaha R1 2005

o Navštíveno 3920x o
o 24.03.2016, 06:02 | guliR6
Prodám svou R1, moto v dobrém stavu, bez investic, za dobu mého uživání nikdy žádný problém. Najeto cca 50tis km (při koupi jsem nekoukal na stav tacho ale stav moto) – na motoru není absolutně znát, běží i jede bez problémů. Převodovka se spojkou taktéž OK, Na moto je stavitelné přepákování + páčky viz foto. Sem tam se najde nějaký škrábanec, jinak naprosto OK. Na novou sezonu přidám olej s filtry, popř. vyměním:). Více info po telefonu/mailu – nutno vidět a svést se, R1 je můj splněný sen, bohužel na ní není čas a pouze stojí v garáži…:(

foto k příspěvku  od guliR6

o 24.03.2016, 06:02 | guliR6
Cena 111tis + dohoda =)

foto k příspěvku  od guliR6

o 24.03.2016, 07:40 | kuja
Sorry za OT. Tohle mi ted nedelejte. Vcera Z1000, dneska R1. Jako doplnek k Fazerovi by se mi to libilo, ale potrebuju ted holt kupovat auto :)
o 27.03.2016, 11:49 | guliR6
V pohodě... No, abych pravdu řekl, tak bych si jí taky radši nechal, ale minulou sezonu jsem najel sotva 1000km a tuhle by to nebylo o moc lepší.. :)
o 27.03.2016, 16:58 | jura.j
slušný nářadí,bohužel sem se skůšal poskládat na kamošovu R1 a z mojů postavů těžký scifi :o)

přeju dobrý prodej
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4204 sekund.