Navštíveno 3756x

18.03.2016, 22:12 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2016-03-18 22:14:07
Koupím brzdové kotouče, ale pozor!
JETÉ, JIŽ NEPOUŽITELNÉ DO PROVOZU např., POUZE 1 KS, sjeté na minimální tloušťku, na značce nezáleží
320 mm - 32/30 mm, 5x114 - z Accord A8G přední z 2.4 či 2.2 dieslu 132 kW
282 mm - 9/8 mm, 5x114 - z Accord A8G zadní z 2.0 či 2.2 dieslu 110 kW
Případně poraďte, kde sehnat - napadají mě servisy, za cenu železa nebo tak něco a nebo pokud někdo měnil :-)
Nejlépe Praha, případně zaslání poštou
Díky
[ Link ]
Ukojis moji zvedavost? K cemu, krome zavazi nebo tezitka, to je dobre?
tak nějak cítím, že by to mohlo být vysvětleno v tom odkazu. Sice jsem na něj taky neklikal, ale proč by tu jinak byl? :)
Aha, už to tam je...ale včera večer to tam ještě nebylo a dnes ráno taky ne. Pak už jsem se nedíval.
Tak, hightowere, hodně štěstí...

19.03.2016, 14:37 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2016-03-19 14:39:05
je to ke zkoušení upgradu brzd, budu dávat jiné brzdiče a potřebuju kotouče na vyzkoušení jak to bude sedět atd., než koupím nové. Zatím tuto úpravu nikdo přede mnou nedělal, tak nevím prostě, jak to přesně půjde. Takže prostě jen na vyzkoušení ;-) nic víc za tím není ;-)
camron:
jo, doplnil jsem to tam dneska ráno tuším, lidi jsou zvědavý jak veverky, ale nikdo kotouč nemá :-D stejně to každý vyhodí max. do železa... A díky, zatím dle zjištěných údajů ke všemu možnému okolo toho, by to mohlo jít jen výměnou, což by bylo super ;-)
Tak ja kotouce po vymene taky hazim do smelcu...proc to doma skladovat, ze? :)
jasné, někdo šrot vyváží třeba 1 za rok a nebo bude teprve měnit a třeba si vzpomene ;-) Zadara to nechci ;-)
já je třeba skladuju, než se zase vrátí železo na nějakou normální cenu :)
No objednal bych z netu nove, mas 14 dni moznsot to vratit. Jen to rozbalis otestujes a pokud budou sedet tak si je nech a nebo posles zpet krasne ocistene :)
Taky jsem nad tím přemýšlel, ale nejlevnější cca celkem 2500, doprava dalších pár stovek ke mě, pak zpátky, být omezen dobou 14 dní a hlavně je to prostě prasárna, co si budeme povídat :-(
Ty co budu dávat jsou dražší na to, abych to jen zkoušel a vracel připadně. Kdyby se musel udělat adaptér, kdo ví jak by se povedl a jak dlouho trval udělat.
Jistě časem kotouče seženu, stejně to bude třeba až tak ke konci prázdnin, dříve bohužel na autě nemohu nic moc dělat kvůli zdraví...
HIGHTOWER: jasny no. Prasarna to je sice ale pokud se kotouci nic nestane tak je to fuk.
Kolikrat mi prisli rozbalene kotouce. Bylo videt ze nekdo vracel ze mu to neserelo. Celkem mi to je burt. Hlavne ze funguji vid :)
Tyhle auta ke me nejak nejezdi, nikdo v okoli ho nema. Takze nepomuzu. Jinak kotoucu se mi tam vali docela dost uz :)
njn, před 14 dny jeden kluk vyhodil ty přední, tak určitě seženu, sem tam se objeví :-)