Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P: citroen picaso( xsara) 1.8 16v

o Navštíveno 3282x o
o 19.02.2016, 16:22 | Hanes
Snad poprvé sem vkládám inzerát na auto, mnohdy se rozčilujeme, že v nzerátu něco chybí, je bez ceny, bez fotky, bez popisu, tak to berte jako předlohu.

Auto švagra on ho má 11 let.

Tak teď ten inzerát:

Prodám citroen xsara picaso 1.8 16v 85Kw

Rok výroby 08/2005.
Koupeno v roce 2007 s 23 000Km, nyní má najeto 188 500Km
11 let jeden majitel, poslední 4 roky slouží jako druhé auto v rodině.
Výbava:
Originál radio s cd a ovládáním pod volantem
4x airbag
Kožený volant
automatická klimatizace
Abs a Esp
Samostatné zadní sedačky
Přední sedačky s loketními opěrkami a stolečky pro cestující vzadu.
V kufru originál skládací přepravka.
Tažné zařízení

K autu je původní německý návod, servisní knížna se všemi dokumenty, 2x klíč, obuto na zimních pneu.

STK do 3.2.2018
Kvůli stk vyměněny přední brzdy, silentbloky ramen.

Auto je průběžně servisované, měněná spojka, rozvody, zapalovací modul, vše během posledních 50tis Km, nyní bez investic. Zadní náprava bez vůlí, kola jsou rovně.

Na voze drobné kosmetické vady a provozní oděrky viz odřenina předního nárazníku na fotce, ale celkově hezký nezničený stav.

Původ a kilometry mohu doložit protokoly z stk.

Cena k jednání 70tis Kč.

Víc včetně kontaktu přímo na švagra zde:
[ Link ]

foto k příspěvku  od Hanes

o 19.02.2016, 19:37 | bravista
Jako mám v sobě pár deci vína, ale ať počítám jak počítám, tak mi ty roky furt nějak nevychází. 11 let jeden majitel od r.2007? :-)
o 19.02.2016, 19:47 | Hanes
Chytak zda to někdo čte. Más za jedna.
Jsem mel původně napsano, že je jedenact let staré a ma ho devět a při úpravě jsem to přemazaval a toho si nevšiml. Na bazoši to je taky tak. Tam je ještě překlep ve slově německe
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3236 sekund.