Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > K: výškové 8ohm homehifi repro

o Navštíveno 3050x o
o 11.01.2016, 11:41 | Milhauzz
Čau,

"hifi" berte s nadhledem. Situace, AQ811, třípásmo á-la tesla. Odpálený výškáč Monacor DT-101T 8ohm, 90dB, průměr 100mm, nízko posazená dělička - poslechem tónů někde na 2.5kHz. Něco málo sem našel, třeba jeté Seas, ale ty měli vysokou Fs.

1, neválí se někomu něco doma? 2kusy, ať je to stejný. Nejlépe se stejnou citlivostí, nechci upravovat výhybky. Zaprvé to nemá cenu, za druhé se mi do toho fakt nechce.

2, Zkuste doporučit značku, typ nebo shop z vlastních zkušeností.

OT velmi vítány :)

Díky

o 11.01.2016, 18:29 | 323Marty
Co jednoduše reproobchod.cz ? Koupil bych místo toho ten 101SK a dvoudecibelovej nárůst citlivosti bych buď neřešil a nebo, kdyby mi to mělo vadit, tak je to otázka deseti minut píchnout do výhybky dva pětiwattový odpory...
o 11.01.2016, 18:44 | MARWiN
europe-audio zkoušels? mají měniče relativně za pár peněz, s poštou je to ovšem drobet horší
o 11.01.2016, 19:04 | Milhauzz
323Marty: Jo, koukal jsem, zvažuju.

MARWiN: chci to koupit v CZ.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3834 sekund.