Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P: několik IT HW komponent

o Navštíveno 3142x o
o 30.12.2015, 12:43 | Klobouk
k prodeji, případně po dohodě i realizovat výměnu za nějaký 2TB disk(záruka ale striktní podminkou) nebízím následující arsenál. U toho co je velmi málo používané a nepříliš staré myslím není nutno dávat foto,takže odkazy na Alze snad postačí:

[ Link ] - rok starý, nyní po upgradu na větší už ho nevyužiju, cena 1100Kč

[ Link ] - stav prakticky nového kusu, použití bylo v řádu jednotek hodin,takže 1000Kč považuju za celkem fér.

[ Link ] - sice taky jako nový, ale chápu že kapacita dneska nikoho neohromí, cenu navrhněte.

[ Link ] - tady spíš pro někoho kdo potřebuje nějakou levnou nouzovku, já už ho nevyužiju ani nevím co si za to říct, takže opět na dohodě.

A zhruba za týden bude k dispozici ještě poslední disk, cena asi 900Kč.

[ Link ]

Pokud by to chtěl vzít někdo komplet, pochopitelně se nebráním celkovou cenu nějak tomu uzpůsobit, o tom není pochyb.

Kontakty pod profilem

o 30.12.2015, 13:43 | fredh
Vzal bych to SSD, 1100kč včetně pošty? Platba na účet?
o 30.12.2015, 21:44 | Klobouk
můžeš mi napsat na mail nebo skype které mám pod profilem??? Asi by to šlo i poštou, záleží jestli je pro tebe možnost si to vyzvednou v praze a okolí nebo v brně a okolí příliš komplikovaná.
o 31.12.2015, 10:00 | fredh
psal jsem mail
o 31.12.2015, 12:43 | Klobouk
Právě jsem ti poslal odpověď a disk tedy myslím můžeme považovat za vyřazený z nabídky.

Zbytek tedy stále aktuální.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.319 sekund.