Navštíveno 3658x

Ahoj,
mamka se nejspíš bude muset rozloučit se svojí milovanou P405.
Sháním nějaký povoz max do 15k.
Za 15k si představuji STK alespoň na rok a zaplacenou eko dań.
Buď nějaký menší benzín a nebo něco na plynovaného. S co nejmenšími provozními náklady :).
Pro někoho SCI-FI, ale věřím, že se něco najde. Alespoň co jsem projel inzerce :)...

03.12.2015, 12:21 |
Shr3k LOL "předběžně" koupím, to je něco ve smyslu "ještě teda nevím, jestli něco koupím nebo ne, ale chtěl bych si o tom především pokecat". :D
Peugeot 106 1,1 44kw r.v. 1998 novejsi model,barva modra za 18 tis.Eko zaplaceno na TK mrknu.
O vikendu muzu nafotit a poslat foto
danix.m, dej sem fotku kufru a pak ti řeknu jakou to má cenu
Shr3k:
na P405 shořela ŘJ, po velkém trápení jsem jí před pár minutama sehnal (sháněla se téměř 14dní). Ale je tam ještě převodovka před smrtí a celkově se bojím, že to má Peugeot za sebou a nejspíš nebude jenom jednotka KO, ale alektroinstalace k ní. Tudíž předběžně poptávám. Vím,že inzerát docela k prdu,a le je to diskuzní fórum ne, takže pokecat můžeme ne? :D.
danix.m Klidně můžeš hodit sem nějaký rychlý foto nebo na lukasmarinov(zav)seznam(tec)cz. Je to 5dv nebo 3dv? Díky
Díky

03.12.2015, 14:03 |
Shr3k M.a.R.i: Však jo, jen nostalgicky vzpomínám na inzeráty, co chodily k uveřejnění do bazaru v Tuning Magazine. :)

03.12.2015, 19:39 |
webster5 | Upraveno: 2015-12-03 19:43:02
Ahoj, měl bych na prodej Ford Fiesta rok 97. Motor 1.25 16V. Auto jezdí bez problému. Problém je kosmetika. Teď je to tak nějak vizuálně opravené, ale na rovinu hnije to. Loni vyvařené prahy. Ventilátor funguje pouze na nejvyšší stupeň jinak nefouká je to nová věc, zatím nikdo neřešil. V autě se rozsvítí jen při otevření dveří u spolujezdce. Ze strany řidiče ne. Asi nějaký kabel ve dveřích nefunguje. Nádrž se má u vyrchu díru. Nesmí se tankovat plná. Do poloviny to je určitě v pohodě. Možná i více. Jendnou jsem tam docvakal úplně plnou a pak byla na parkovišti louže. Jinak jezdí, topí, jede rovně. Výbava klima (funkční), ABS, el. přední okna, centrál, vyhřívané čelní sklo, el. stavitelná sedačka řidiče (ve směru nahoru a dolů). STK do 8/16. Druhé kola se zimním pneu musím ověřit stav auto se koupilo nové a tohle už měsíc stojí. Včera jsem s tím ale jel a chytlo hned. V nedávné době měněna spojka, převodovka, brzdy a tuším i tlumiče. S autem se jezdilo denně cca 10km. Nájezd ověřím, ale je to cca kolem 200t. Možná i více tachometr má jen do 99t.
Cena cca 12.000,-. Byl jsem se ptát na úřad na poplatek a říkala mi paní že je 3.000,-.
Kdyby jsi měl zájem dej vědět.

04.12.2015, 14:19 |
Brnďa a ja bych potrebova auto do 5000 Kč :) sorry ze sem lezu
Matiz 2000,0.8? Ekozapl,STK do půlky 2016.když tak 608629222.

05.12.2015, 23:59 |
Brnďa Cenaza matize?
Neaktuální, děkuji za nabídky