Navštíveno 3632x

koupím veškeré díly na GTi Swift MK II rok 89-96 - nabízejte cokoliv

30.11.2015, 16:24 |
fredh Mam doma zadni svetla, obal zpetnyho zrcatka a jeste hromadu dalsich veci. Z hlavy uz si nevzpomenu. Ozvi se mi behem vanoc, jestli bude zajem trvat, to uz budu doma a muzu na to mrknout. Ted jsem pryc
nahodou převodovka, blatniky predni a zadni trmeny pripadne tehlice?

01.12.2015, 16:56 |
fredh jo pred 6 ti rokama vsechno bylo... Dily ve sklepe uz mam asi jen z nostalgie a porad mam v hlave, ze si ho nekdy zase koupim. Ale problem je, ze uz tyhle auta moc nejsou, nebo za raketu...
Hod mi prosim do mailu info@descom.cz tve cislo...... zavolam :-) Mam to k tobe i kousek a klidne vezmu vse co mas...... Ja provezl pred mesicem dva kousky a jak rikas za raketu ale bylo to silnejsi. Je to o srdicku :-D

02.12.2015, 15:40 |
fredh Jestli bydlis v Praze, tak to ke me mas 160km. Je to jemnice na Vysocine, ne ta u Prahy...
Praha jen pres tyden :-) Jinak Jindřichův Hradec:-)

03.12.2015, 16:10 |
fredh Tak to jo, se behem vanoc ozvi. Kouknu co mam a jestli neco z toho budes chtit, tak si muzes prijet.

24.12.2015, 15:20 |
fredh Hele, tak sem to zbezne prohlidl a mám komplet lehce zatmavený zadní svetla, venkovní komplet pekný černý zrcátka na obě strany, nejaký plasty a spínače z interiéru, pásy. Dvě nový, nenamontovaný plynový vzpěry na 3tí dveře + jsem ještě zahlídl jedno zrcátko bez skla a blinkr dopředu. Ještě jsem měl někde doma komplet náboje s ložiskama na všechny kola, jelikož jsem si to chtěl tehdá převrtat, na lepší rozteč. Ale už je nemůžu nikde najít...
Tak jestli to budeš chtít, tak si můžeš kdykoliv do 9.1.2016 dojet. Když mi za to dáš flašku Morgana, nebo Jégra, tak budu spokojenej, když nedáš, tak aspoň to nebude překážet a máš to zadarmo, když jsou ty vánoce :)
hod me prosim na mail cislo telefonu zavolam a domluvime se :-) dorazil bych mezi svatky
fredh: Díky za obcod. Kdyby někdo další měl sem s tím :-) Beru vše. Klidně celé auto i vrak a může to bát i obyčejný swift 3dv