Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P: SSD PATA disky i s přechodkami

o Navštíveno 2893x o
o 13.08.2015, 20:03 | Reprák
Prodám 3 tyto nové disky, koupené před pul rokem v Anglii, nevyužité (koupil jsem jich 5, dva mám v našich NTB a zrychlení je opravdu vynikající)
Jedná se o klasický 44pin PATA. Tedy vhodné do starších NTB.
+ přechodka (ty mám taky 3) 4pin => molex + UATA.
Bez přechodky 900kč kus.

Capacity 32GB,
Size 100.3mm × 69.85mm × 7.4mm
Weight 55g
Storage Media MLC NAND Flash memory
Op. Voltage 5V±5%
Op. Temperature 0°C (32°F) to 70°C (158°F)
Certificates CE, FCC, BSMI
Max. Performance (varies by capacity) Read: 119MB/s, Write: 67MB/s
*Note Speed may vary due to host hardware, software and usage.

Transcend PSD330 32GB
Transcend 2.5" PATA SSD disky podporují vysokorychlostní UDMA Mode 6 a nabízí instalační flexibilitu pro stolní počítače, notebooky a přenosná zařízení postavených na 2,5" PATA (IDE) standardu.
Transcend PATA SSD byl navržen jako náhrada za standardní pevné disky. Jeho hlavními charakteristikami jsou pevný kovový obal, velké kapacity, extrémně vysoká spolehlivost a malá spotřeba energie. To vše v kombinaci s ultrarychlým přístupem k datům a odolnosti proti nárazům a vibracím, kterou přináší technologie SSD.
Charakteristika:
plně kompatibilní se zařízeními a operačními systémy, které podporují standard IDE
energeticky nezávislá Flash paměť zaručující dlouhodobé uchování dat
funkce ECC (Error Correction Code) a "wear-leveling" algoritmus zajišťují vysoce spolehlivý přenos dat
nízká spotřeba
odolnost proti nárazům
Disky jsou nové, zabalené.

Záruka na funkčnost, bez dalších záruk.
Osobní převzetí možné Most, Louny.
Při odběru všech najednou sleva 5%
Stejné nové se nedají koupit pod 1450kč bez pošty.
Balím do krabičky, která je vycpaná bublinkami.
Prosím bez komentaru, co se kde dá koupit. Tohle je PATA SSD disk a verte mi, ze s vaším starším PC nebo NTB to zacvičí a bude chodit uplně jinak. Na prani projedu svuj starší NTB vaším testem aby byl vidět rozdíl.
Při odběru všech daruji IDE disky do NTB 10GB UATA/33

foto k příspěvku  od Reprák

o 13.08.2015, 20:03 | Reprák
tady je přechodka

foto k příspěvku  od Reprák

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.501 sekund.