Navštíveno 3675x

Kdyby jste někdo měl nějaký auto na ježdění do práce,dejte vědět. Základ je malá spotřeba,takže spíš něco malého,chci to vyloženě na ježdění po Praze a do práce,prostě takovej plečkins do Prahy,může s tím i něco bejt,,pokud to půjde opravit.. Díkec za případný info,samozřejmě pouze Praha a okolí,kvůli autu za pár šupů nepojedu do Brna .Email: cedr.7@seznamcz
Malá spotřeba je do 5l,takže nějaký Clio či tak něco nebo pak něco v plynu.
Auto se spotřebou do 5 l a stejně ho chceš v plynu? Co je tohle za úchylku???
"Nebo pak neco v plynu" bych rekl ze mysli bud auto se spotrebou 5l benzinu nebo pak nejaky auto se spotrebou benzinu vetsi ale kombinace s lpg
Možná bych něco měl , pomalu se rozhodují o prodeji Fabku MPI 1.4 na plyn s letos novou TK...
Možná bych něco měl , pomalu se rozhodují o prodeji Fabku MPI 1.4 na plyn s letos novou TK...
Pošli mi info,fotky,cenu k té Fabce na - cedr.7@seznam.cz Díkec.

03.08.2015, 13:33 |
Skury Twingo 1.2, rok myslim 96. STK se bude teďka dělat. Eko není zaplacený, ale možná by to šlo domluvit bez přepisu. S autem jezdim za 2Kč/km. Auto jezdí, bliká, troubí, el. stahovačky i zrcátka fungujou. Mouchy to má, ale jako dělník to stačí. Cena 5000.
Auto je napsaný na kámošovo tátu, co nedavno zemřel, tak úplně nevim, jak s dědickým řízením, ale já to auto nechtěl ani na sebe převádět, tak jsem se s kámošem i domluvil. Jedna STK se udělá a pak už asi půjde do hutí...

05.08.2015, 11:03 |
bafis Lukybond taky me zajma cena a stav atd. Taky shanim něco na jezdeni za praci cca 100 km denně. Ideal polo, golf, fabie. Strop mam 30 tkč.