Navštíveno 3354x

Ahoj, Lenovo jsem prodal, tak sháním MBP. Nejlépe v super stavu, nepoškrábaný.
Díky
Karel

14.07.2015, 11:37 |
riviera.kidd | Upraveno: 2015-07-14 11:38:00
Na macbook pro budes muset asi vyrazne pritlacit nebo koupit prastarej dojetej kus
riviera.kidd: bohatě mi stačí 2010 (2009), nikdy jsem macbook neměl, tak si ho chci vyzkoušet.
na zkouseni vlastnosti systemu je fajn virtualka :) testovat na stare verzi systemu, ktera ma polovinu funkcnosti soucasnych verzi neni uplne optimalni

14.07.2015, 22:50 |
Daryl (A)
MBP 13 za 11k ? V super stavu ? Kdepak. POkud stal novej rekneme 35-40, tak dnes bude tak za 20 minimalne.
System se da nainstalovat latest skoro na kazdy MBP ..ale za tu cenu tak mozna jeden z prvnich MB Air 11" ... v nejnizsi cfg

14.07.2015, 22:54 |
Daryl (A)
ted koukam, ze madmaik prodava 13 mbp za 15k. Do toho bych sel :)
Myslim ze se to tu zas moc hroti.. Kdyz sem tu mel inzerat pred cca rokem, ze koupim aira, tak taky plno reci, ze minimalne 20tkc a cosi kdesi, koupil sem na sbazaru za 11 a sem max spokojenej.. Je to o tom, co od toho clovek ceka..
Daryl si taky protireci.. V jedny vete, ze to bude za minimalne 20 a v druhy vete, ze za 15 by do toho sel :D

15.07.2015, 15:04 |
koren ja teda v "ze to bude za minimalne 20 a v druhy vete, ze za 15 by do toho sel" zadny protireceni nevidim :-)
sry za OT

16.07.2015, 01:16 |
Daryl (A)
Tomasek: rikam, ze mbp chodej kolem 20k, takze pokud to madmaik prodava za 15 tak je to luxus kauf :) Takze si neprotirecim :)
tys koupil aira 13 co nesmrdi za 11k ? Resp ano byly prvni modely v nejnizsi vybave za nejakych asi 23 tusim, takze po 5-6 letech kdyz clovek nekouka odkud a jak to vypada ...
Napriklad tady:
[ Link ] jeden z prvnich, dobra zprava je ze mu puvodni majitel asi uz menil baterku.
Kdyz mu das SSD, nejakou sluzbu jeste odvede, ale zazraky necekej. Kdyz ho polozis vedle noveho stroje tak rychlost a chovani ti prijde jako z jine planety ... vim to, protoze ho ma kolega. Ja mam posledni air a je to rozdil. Takze ano, zalezi co od toho cekas ...

16.07.2015, 10:01 |
slama Mám v téhle konfiguraci (odkaz od Daryla) 15" MBP s 8gb ram + SSD (poslední verze systemu) a chodí to v pohodě. Když upravuji foto (RAW) tak se to taky dá.
Kluci díky moc, zatím jsem nesehnal, pravdu mají asi všechny strany. Od Madmaika je v řešení :-)
Koupeno od Madmikeho. Prosím o lock.