Navštíveno 3394x

Mam tu na prodej macbook pro 13,i5 2,3ghz,late 2011,320gb disk,baterie 490 cyklu, macbook ve slusnym stavu, nainstalovan osx yosemite. fotky bych udelal vaznymu zajemci. Praha,cena 15000,-
Zkousel nekdo nahodit dalsi system na ten notebook?
Jde mi hlavne o to, ze by tam byla pouze diagnostika na tom dalsim OS.
ja to nezkousel.jestly se budu nudit zkusim tam hodit sedmicky :D
Teoreticky by to mohlo jit pres VirtualBox.
Jak dlouho vydrzi baterka?

11.07.2015, 16:31 |
macek | Upraveno: 2015-07-11 16:33:05
Knightey jde to v pohode ja to tak mam na AIRu pomoci BOOTCAMP a jde normalne prepinat mezi Win a mac os
macek: no ale to musis vzdy restartovat. Ja myslel primo system v systemu ;)
Ted mam na notebooku Win 8.1 a pres VirtualBox mam Win XP na diagnostiku ;)
To môžeš mať tiež. A keď nebudeš hrať šetřílka tak zakúpiš Parallels Desktop s virtualizáciou, a môžeš Win appky púšťať priamo aj z MacOS-u ;-)
Taky hlasuju pro Parallels :) Pouzivam ho k naproste spokojenosti :)
muSlim: a jake to ma konkretni vyhody? Oproti VirtualBoxu?
A pustis opravdu veskere win aplikace? Co kdyz je aplikace na 64bit ci 32bit atp?

12.07.2015, 17:32 |
muSlim | Upraveno: 2015-07-12 17:34:38
2 Knightey: že nebootuješ ako kretén do widlí, alebo že nemusíš púšťať zvlášť okno s virtuálom. Zvirtualizuje ti konkrétnu appku/y ktorú/é vypublikuješ do MacOSX. Takže za behu systému si proste zvolíš Win appku a robíš s ňou natívne z prostredia Macu. 64/32bit si vyberáš pri inštalácii virtuálnych widlí, obmedzenie sa vzťahuje na systém ktorý si tam dal, t.j. ak tam dáš 32bit widle tak logicky nepustíš 64bit aplikáciu. Ad všetky alebo nie, osobne som sa ešte nestretol s aplikáciou ktorá by nefungovala. Nevravím že to nemôže nastať, ale osobne som nevidel takú. Ak si dobre spomínam tak Parallels ponúka aj 30 dňový (alebo kratší?) trial, tak si to prípadne môžeš overiť pred nákupom.
muSlim: to zni docela dobre...

14.07.2015, 22:53 |
Daryl (A)
jako za 15 luxus cena ... nemit naslapanej vzduch ...:)
Tak sem do toho chtel nainstalovat sedmicky a asi se odporoucela mechanika. Tak kdyby mel nekdo zajem o procko bez mechaniky ponizime cenovku a nejak se dohodnem