Navštíveno 3097x

Potřebuji nějaký wifi modem, který umožní wifi sdílení internetu ze sim. Třeba neblokovaný android telefon s Rozbitým, ale čitelným a funkčním displejem nebo wifi hotspot do kapsy nebo cokoliv za co nejméně peněz ;)
No doma se mi válí HTC One X s rozbitým sklem
[ Link ] jako dotyk je trochu pošahanej ale na to aby jsi tam dal sim nastavil wifinu by to asi mělo jet v pohodě.
Paczqo : Něco takového by mi stačilo. Co za něj? Potřebuji fakt jen tu wifi a asi jednu aplikaci na dobíjení té karty. To bych s tím zvládnul? 4G to neumí, to bych chtěl už asi moc, viď? ;)
Jako ono to zvladne vicemeně většinu věcí i sms jsem na tom do posledni chvile psal. ale třeba na hry to určitě nenim protože horni leva strana displaye je trochu nemocna bez kousků skla a dotyk je z toho zmatenej ale zadam pin, nastavit wifi nainstalovat aplikaci a obsluhovat ji by to mělo v klidu zmaknout, nafotim to večer líp.
4G to ještě neumi.
Když vezmu za kolik se tyhle 32GB verze prodavaj a kolik stoji vyměna displaye tak bych cenu viděl tak 400,- Kč + připadně pošta
Nic nefoť, vidím že jsi z Hradce Králové, budu tam dnes večer projíždět. Můžeme se někde na průtahu ve směru od Jičína na Mohelnici sejít? Ale počítám tak kolem 23 hod, šlo by to? Cena super.
Kdyby neklapl ten HTC, tak mam za 700,- Kc na prodej novy HUAWEI Mobile WiFi E5330.
Děkuji za nabídku. Jsi v pořadí ;-)
No z hk jsem ale aktualně tam nejsem, mam do zitra školení takže v hk budu nejdřiv zitra kolem 19te hodiny. ale neni problem se tam kdekoliv sejit.
Tak v pátek odpoledne pojedu zase opačným směrem ;) Počítám okolo 16-17 hod ale to je hodně plus mínus autobus. Hodilo by se ti to?
Resp. v pátek odpo budu na trase Otrokovice - Přerov - Olomouc - Mohelnice - HK - Jičín - Mimoň - Svor - Rumburk kdyby naaaahodou....
Patek odpoledne po te 16te v pohodě to bych se měl už pohybovat kolem hk, stači poslat sms že jsi třeba pul hodky od hk a sejdem se. ten mobil v profilu plati ? poslal bych ti na něj svuj kontakt.
Tak fajn, to by mělo vyjít. Telefon platí, pošli mi číslo a já se ti v pátek včas ozvu. Děkuji.
Koupeno od Paczqo. Tímto ještě jednou děkuji za dovoz k autu. Hned jsem vyzkoušel a účel to plní přesně podle představ. Díky.
Tak fajn, není vubec zač ja jsem rád že ještě někomu poslouží.