Navštíveno 4006x

Prodám motoboty dainese giro-st
[ Link ] vel. 44 (celkem odpovida,nosim boty 44,5 a z techto bot mam po delsim noseni puchyre na malickach) kupovany jako nove z druhe ruky,cca dva roky zpet. mam v nich najeto tak 1000km. nemam moto a jelikoz me tlacily tak si je na dalsi nechavat nebudu. Jsou na nich videt znamky pouziti ale nejsou to zadny olitany krusky,celkove bych je hodnotil jako pekny,vycisteny a vonavy :) sedet mi tak si je necham.cena 1500,- praha,pripadne posta

Ahoj, měl bych zájem, zítra jedu do Prahy, mohli bychom se někde sejít?
Ahoj,urcite mohly, jezdim celej den po praze,vezmu je k sobe. kam predbezne jedes?akorat neumim rict v kolik kde budu,poslu do mailu telefon a dej mi echo,klidne dnes sms at o tobe vim.
boty jsou opravdu zachovale, bohuzel mam moc tlusty lejtka :-( a nezapnul jsem. takze pro dalsi zajemce jen info
madmaik: prosím prozvoň mě na 724175271. Mám nohu 43, koupil sem SIDI 43 a jsou mi malý :o) Tohle by mohlo bejt pro mě!

26.05.2015, 11:52 |
PK 323Marty: Nějaký info o těch SIDI? Po nějakých botech totiž pokukuju :)
PK: bohužel, musim si je zatim nechat. Ty od madmaika mi byly pro změnu velký :o((
Tak martymu jsou prozmenu velky,takze se hleda nekdo s velikosti 44 a normalnim lytkem :D
hop.nikdo neschani botky ?