Navštíveno 2834x

28.04.2015, 09:36 |
Vonox Prodam Samsung s5 mini Black
Stav jak novy bez jediného skrabance
Na displeji folie
Zarucni list krabice mobil nabijecka
Navíc flip pouzdro černé
1rok zaruka
cz distribuce
4999,-
osobko Chomutov

28.04.2015, 10:39 |
gizmi Chlape do Plzne mit cestu nebudes? :-)
Jestli ho pošleš poštou, tak bych měl zájem. Kde byl koupený?

28.04.2015, 11:46 |
Vonox BOhužel cestu do Plzně neplánuji :/
koupen byl tady u mě v Chomutově MPmobil
byl koupen jako bazarový proto 1rok zaruka protože byl rozbalen a neni tam orig nabíječka ale jiná ( žádný rozdíl vtom není )
ale je to funglovka nepouzivaná , ja ho pouzival tak tyden a celou dobu ve flipu s folii
stav prostě jak nový z obchodu
na uctence 7999,- + flip mě stal kolem 600,-
radši bych osobko , jinak pošta by asi taky šla ale nechci posílat na dobírku, jedině předem na ucet - klidně vystavim na aukru

28.04.2015, 11:49 |
Vonox muzu ktomu přidat SD kartu sandisk ultra 64gb microsd xc 1 class 10
[ Link ] za 600,-
Jestli je to oficiální verze, kde není problém s aktualizacemi, tak ho vezmu. Domluvíme se s kartou za 5600Kč včetně pošty? Peníze ti pošlu na účet. Ta záruka by se připadně řešila u tebe?

28.04.2015, 12:30 |
Vonox zaruka klidně prezemě mam ten obchod zarohem, ale uctenku/zarucni doklad budes mit a kdyby neco bylo tak to muzes resit sam. Jinak sem se stou sd kartou unáhlil a chci si ji nechat .. jinak officialni verze kde neni problem s aktualizacema moc nechapu :) jsou i neofficialni verze jo ? :) .. předem na ucet + 50kc posta :)
OK, asi píšu kraviny, ale radši se zeptam. :) Někde jsem četl, že na mobilech z dovozu nešly aktualizace na novější Android, ale píšeš, že je to CZ distribuce, tak by to mělo být bez problémů.
A s tou zárukou jsem to pochopil tak, že ten obchod je tvuj, takhle si to samozřejmě budu řešit sám.
Napiš mi do mailu číslo účtu. Večer pošlu peníze a adresu. Kdyby sis to s kartou ještě rozmyslel, tak ji vezmu taky.
Dík

28.04.2015, 13:33 |
Vonox domluveno
Zaplaceno, adresu máš v mailu.