Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P: Ford Focus 2,0i LPG

o Navštíveno 3158x o
o 26.04.2015, 19:52 | Lucni.konik
Ford Focus, 2,0i, 3dv. rok 1998. LPG - BRC Sequent 24(vícebodový vstřikování-revize každých 10tis.).
Najeto 282tis.( s LPG najeto 80tis.)
Bylo to na denní ježdění, takže žádná leštěnka.
Minulou zimu bohužel kolize se simsonem - viz. foto, ale opraveno u karosáře - vyměněn celý bok+sklo.
Na jaře komplet nové kotouče +obložení (brembo).
Olej měním každou revizi plynu - tedy každých 10tis.
Koroze zadních vrat(náhradní mám k dispozici), řidičových dveří(náhradní mám k dispozici). Lišty na oboje dveře mám taky.
Auto startuje bezproblémů. Plyn naprosto bezproblémů(spotřeba cca od 8,5 litru do 10 LPG - jezdil jsem dálnice).
Na autě je teď letní obutí(disky BBS RM). Zimní(na originál ALU) k tomu-naprosto nové obutí včetně disků. Klima funguje, jen by potřebovala už po létech doplnit.
STK má platnost do 6/2015.
Foto: [ Link ]
Cena 20tis.
Tel: 737 140 140
marek.zubr@seznam.cz

o 27.04.2015, 07:59 | Lucni.konik
Při rychlém jednání sleva.
o 17.05.2015, 13:56 | Lucni.konik
Prodáno
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3357 sekund.