Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > Kapesní počítač Fujitsu Siemens Pocket LOOX T830

o Navštíveno 3562x o
o 23.04.2015, 11:02 | AR
Mám tu ještě na prodej nabušený kapesní kompl od Fujitsu Siemensu.Kompletní balení které obsahuje kožené pouzdro na opasek, stolní kolébku, datový kabel, cestovní nabíječku a držáky (viz fota)
V tomto tel. je nainstalován OS Windows Mobile 5.

Tel. je vybaven klasickými rozhraní jako je WiFi, Bluetooth či GPS, takže je možné se kdykoliv připojit k internetu, poůživat jej v autě jako navigaci apod. Díky hardwarové QUERTY klávesnice se s ním výborně píšou emaily, sms či poznámky.

Nějaké další informace lze naléz v testu zde: [ Link ] ns-loox-t830-vse-v-jednom-velky-test/sc-3-a-1 113181/default.aspx

cena? co takhle litřík? nebo se nějak dohodnem ;)

foto k příspěvku  od AR

o 23.04.2015, 11:03 | AR
s pouzdrem

foto k příspěvku  od AR

i nějaké počtení k tomu je

foto k příspěvku  od AR

a nějaké ty držáčky

foto k příspěvku  od AR

o 23.04.2015, 20:10 | Bjorn
Ach, ta nostalgie... měl jsem ho tak před 8 (přesně už nevím) roky. Dobrá mašina, stál mě tenkrát přes půl výplaty :-)
Vypadá luxusně zachovale.
o 23.04.2015, 20:55 | AR
No mě tenkrát stál podobně ;) a bylo to dělo, skákal jsem do něho ze SE K750i ;) a nošen byl stále v pouzdře.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3059 sekund.