Navštíveno 3659x

Turtle Beach X41, kompletné balenie, mierne známky používania, posledný rok už len chytali prach a nakoľko mám objednané nové k PS4, sú na predaj.
Sú to tieto:
[ Link ] Nejaké review:
[ Link ] Cena: rovný liter, v prípade rýchlej dohody 900
Nakoľko je pošta kunda, preferujem osobku v Prahe a okolí (rozumej: po dohode doveziem), ak poštou tak posielam za poštovné 167,- Kč (nakoľko na zasranú poštu nemienim chodiť 2x, v cene služby je prevod peňazí z dobierky na môj účet a poistenie zásielky na hodnotu obsahu, cena je fyzicky overená spred týždňa)

16.04.2015, 14:29 |
muSlim | Upraveno: 2015-04-16 14:29:35
Až sa k nim dostanem (zahrabané v skrini), môžem aj nafotiť, prípadne aj so známkami použitia. Celkovo ale výborný stav, funkčnosť 100%
Podotýkam nie sú kompatibilné s PS4 (to je aj hlavný dôvod predaja a nákupu nových). Poškodené (zubom času) sú len vymeniteľné náušníky z imitácie kože, veľmi tenký materiál, prešúpal sa na pár miestach... Fotky priložím v zápätí.
Nové náušníky na eBay, množno sa dá aj lacnejšie, nehľadal som nejak detailnejšie:
[ Link ]
Má nabídka by Te jistě nastvala))))
2 pepe689: som si istý že by som ju chladnokrvne ignoroval ;-)
Co jsi k PS4 vybral?Ja ted resim nakup novych sluchatek k Playstationu a nevim co zvolit :-(
2 hopa26: po dlhom uvažovaní a skúšaní zase TB, Elite 800. Chcel som skôr A50 Wireless od Astro Gaming, ale nakoniec vyhralo lepšie spracovanie TB, vstavaný BT, magnetický podstavec s nabíjaním... i keď dosť "šumia" pri zvukovej neaktivite :-)
Já bych chtěl nějaké perfektní řešení optimalizované k PS4.
Pulse mi praskají,prý je to častá závada.Chovám se k nim s úctou,žádné pády nebo násilnosti.
Vrátí mi peníze,takže bych si klidně připlatil a koupil nějaký TOP model,kde bude všechno perfektně fungovat,nešumět,nebudou těžká a udělají 5,1 nebo 7,1 zvuk.No a samozřejmě chat,čistý ,bez výpadků.A bezdrát.
No a vychází mi,že zase koupím Pulse a poprosím někoho o řešení,jak zesílit ten závěs plastu-jestli folii,nebo izolačkou netuším.

28.04.2015, 14:01 |
muSlim | Upraveno: 2015-04-28 14:03:52
Pulse je šit :-) Ak nechceš šum (na ktorý som si bohužiaľ zvykol u TB) tak si vyskúšaj Astro A50-ku - i keď ten je diskutabilný, niektorým ľudom čo som dal skúsiť aj X41 aj požičanú Elite 800 vôbec nevadilo, podaktorí si ho všimli až po mojom upozornení a nazvali ma všetkým možným, že to je skôr "biely šum" a fakt by to nebola rozhodujúca vlastnosť pri nákupe, ak by vôbec bola v zozname pro a proti :-)
Inak tie Astro sú mrda sluchy, akurát spracovanie sa mi u TB (paradoxne) o dosť viac páči a rozhodovanie vyhrali dve veľmi malé detaily, ale mňa chytili:
1. nabíjacia základňa bez potreby strkať káblik do slúchadiel
2. Bluetooth v slúchadlách, takže pri hraní si pripojíš aj mobila a prípadný hovor odbavíš bez pauzy v hre a sundania slúchadiel, plus navyše ako núdzovka poslúžia aj ako bezdrát slúchadlá s A2DP k mobilu
Keby nebolo týchto dvoch fičúr, idem do A50. Oboje stojí rovnako, ~USD300
A ešte k inzerátu: HOP! Vzhľadom k tomu že mám dosť bordelu v skrini, rád by som sa ich zbavil. Pošlem teda aj poštou, poštovné na mňa :-)
Nová cena: 800,- Kč
Posledná zľava: 600,-
Ak ich nikto nekúpi, jebnem ich do komory :-)
Edit: po update PS4 FW už to funguje aj s ním. Ale nový už mám v US u rodiny :-)
Tak jo, ja te jich zbavim :D Mail pod nickem na tebe plati?
2 Djturtle: ahoj, ospravedlňujem sa, nejak som nemal čas sem chodiť a kontrolovať inzerát. Mám zatiaľ niečo rozjednané cez email/telefón, keby sa neudali tam, budú k dispozícii. Dám vedieť a ešte raz sa ospravedlňujem že som sem nedal info.
Tak asi predané, uvidíme či to bude vyhovovať kupujúcemu, odskúša to a keď nie, prípadne znovu aktualizujem inzerát. Ďakujem za pochopenie :-)