Navštíveno 4016x

Koupil jsem před nedávnem Superba, opticky v dobrém stavu, ale po technické stránce vyžaduje opravy. Bohužel již nemám čas, peníze a ani chuť dát auto do pořádku, proto prodávám dál někomu šikovnému, kdo si jej opraví a nechá / prodá dál za účelem zisku.
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG (sedan)
Původ ČR, serviska, 18" origo kola, nové pneu.
Rok: 2009
Najeto: 170000 km (dle všeho poctivých, nezaručím)
Slušná výbava: Elegance (navi Columbus, výhřev sedaček i vzadu, parkovací asistent, apod.)
Auto mám na firmu - možnost odpočtu DPH.
Vady:
- teče chladící kapalina (nejspíš špatné přídavné čerpadlo 2500 Kč nebo nějaké těsnění / hadice)
- motor si zakouří při rozjezdu (zatím jsem nezjišťoval příčinu)
- špatný hydroštel nebo napínák řetězu, možná vytahaný řežez
- jednou se stalo, že zablikala chyba motoru (spojka) - DSG řadí pěkně, převodovka bez problému - olej měněn v autorizáku.
+ nějaké drobnosti
Auto je plně funkční bez zjevných známek výše zmíněných chyb. Na "prase" to prodávat nehodlám, proto zmiňuji chyby a hledám někoho, kdo si auto doladí sám pro své potřeby nebo za účelem přeprodeje.
Cena: 175000 Kč bez DPH
Cena obvyklá na ČR trhu: 230000 Kč bez DPH
Nebudu tady chytračit ale ta cena není tak zajímavá jak myslíš
[ Link ]
1.8 TSI v kombinaci s DSG = ta nejproblemovejsi varianta, se kterou se da Superb/Octavia koupit. A jestli od rozvodu rachoti a z motoru se huli, tak Panbuh s tebou a zle pryc...
PAVELK: Myšleno obvyklá cena aut "s odpočtem DPH". Zkus pohledat..
camron: Ano, motorizace není zrovna ta nejúspěšnější. Ale mrkni, jaké motory se dávají do dnešních aut.. Éra "držáků", ať už benzínových nebo naftových je dávno pryč.. bohužel
Jj vpohodě, ty nové 1,8 tfsi jsou bída, žere to olej po po 100 tis a kouří

13.04.2015, 19:52 |
bastr ono je jedno jestli to je s těmahle kilometrama 2,0 tdi nebo tfsi

13.04.2015, 22:12 |
bastr protože oba motory zabijí servis a pohonné hmoty ..
bastr: mám na 2.0 Tdi 230 tkm a nic. Asi tedy dělám něco špatně.

14.04.2015, 09:38 |
bastr spíš dobře servis to má asi plnej že olej se mění včas a naftu nebereš u zemědělce a na poch. tankstelle
Ten inzerát na VWC si založ znovu, dokud v něm nebudou min. 2 foto, bude mizet ;-)
Bastr - ja mam 2.0tdi najeto 310tkm, olej nemizi a naftu beru kdekoli, i od zemedelce :D

14.04.2015, 21:47 |
bastr tak to by mě teda zajímalo proč je ten motor tak profláklej že nic nevydrží ??
Delalo se nekolik typu.. Nejaky ty prvni 16v atd se asi sraly hodne.. Ja mam rok 2009 a posledni asi mesic PDcka, pak uz byly CR.. Tezko rict ale na tyhle BMPcka sem slysel spis pozitiva