Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > K: telefon

o Navštíveno 2883x o
o 06.03.2015, 17:07 | Luboš1
Zdravim, nemate nekdo nahodou naprodej nejaky telefon?. podminky, dotyk, android,4,5, 5 displej, diplej aby to nebylo kosticky hybejte se a to hlavni aby vydrzel podminky zamcnicek dilny... klidne i pouzity a nebo trochu otluceny...diky..

o 06.03.2015, 17:35 | motyc
možná bych pustil svoje Mi3, jako nový, folie na displeji, gumová šprcka a ještě mám na cestě kožený flip orig. MI
o 07.03.2015, 10:13 | Kaproš
SGS + kožené pouzdro Krusell
o 07.03.2015, 10:29 | Luboš1
motyc, kerpoc vice info? cena atd... a muzete sem..
o 07.03.2015, 10:29 | Luboš1
motyc, kerpoc vice info? cena atd... a muzete sem..
o 07.03.2015, 11:17 | motyc | Upraveno: 2015-03-07 11:19:26
Takže tel. jsem kupoval jako nový přes etotalk, před cca 8 měsíci, tudíž je na něho pořád 4 měsíce záruka. Šlape, jak to už u xiaomi bývá zvykem, bez jediného problému. Je tam nejnovější ROM od miuios.cz, každý týden aktualizuji. Je to samozřejmě verze s 3G. Představoval bych si cenovku nějak kolem 6k. Dával jsem za něj kolem 8k. Jestli tě ještě něco zajímá, tak se ptej...
o 07.03.2015, 11:22 | Transportérák
Mám tady někde dole inz. na Samsung Galaxy 2
o 07.03.2015, 18:27 | mrazik
Huawei Ascend G620S - uplne novy v krabici, byl jen jednou pusteny a jednou nabity. LTE umi.
HD display, 5", ctyrjadro
o 09.03.2015, 22:45 | Luboš1
motyc, mas prosim te real foto? jinak jak je to s tim ze by to fungovalo v prachu a sponach? neminim kazd tydem menit kikrak a reprak.. pripadne jak to zvladne nejakej ten pad nebo neco,, asi bych ho dal do sprcky a to se me nkdy telefon neznicil..
o 09.03.2015, 23:11 | motyc
Real foto ti klidně udělám, ale asi spíš až zítra na světle, ať to má trochu vypovídající hodnotu. Já to nosím pořád v kapse. Prach celkem v pohodě si myslím, do špón jsem to ještě neházel :D Na mikrofon i reproduktor tam jsou mřížky, takže by neměl být problém, navíc když na tom nosím ještě tu šprcku...v té šprcce mě to občas náhodně už vypadlo a musím říct, že to chrání víc než jsem čekal...a jak říkám, navíc mám na cestě ještě z číny originál MI Flip kožené pouzdro. Takže zítra ti pošlu fotky na email, hej?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3153 sekund.