rodám kompletně zrekonstruovaný byt 3+1 (70m2) v Mostě u Aquadromu - blok 604 - 2. patro. Celý vchod domu je čistý, bez nepřizpůsobivých občanů, dlouholetí vlastníci, bezproblémové bydlení.
Dům v roce 2014 kompletně zrekonstruovaný - zateplení, fasáda, zateplení a zasklení + dlažba lodžie, vchodové dveře do domu na chip. Plastová pětikomorová okna + dovybaveno žaluziemi.
Byt je v osobním vlastnictví, bydlíme v něm již 31 let. Samotný byt prošel v roce 2011 kompletní rekonstrukcí. Omítky vyhlazeny kytem ve všech místnostech. Původní jádro vybouráno, nové kompletní rozvody elektřiny a jističe, nahrazeno itong + nová elektřina (fotodokumentace k dispozici)
Koupelna zvětšená 260x160cm a WC obklady Rako Defile Daase, vana Polysan, značkové umyvadlo i baterie, WC 180x80cm.
Kuchyň na zakázku do U, barový pult, příplatkové madla, pojezdy, velmi kvalitní zpracování, myčka + sporák + digestoř Baumatic, trouba Fagor.
Kuchyňský stůl a obložení topení také na zakázku, židle Jysk (vše v ceně bytu).
Veškeré osvětlení bodovky 12V nyní LED.
Mimo ložnice všude plynulá plovoucí podlaha (položeno v obýváku, na chodbě i v kuchyni v kuse bez prahů).
Vnitřní kumbál s regály, vnější kumbál původní bez vady s regály.
Termín k nastěhování: Září / Říjen 2015.
Investice do rekonstrukce: cca 450 000Kč.
Bližší info mailem či 777 702 683
Prosíme o sdílení inzerátu. Děkujeme.

20.02.2015, 11:47 |
sekáč kolik za to a kolik se platí do fondu oprav? jinak byt pěknej, ale v Mostě tohle nikdo moc nezaplatí, naštěstí máš dost času.. Já prodával před asi 8 lety 2+kk asi 55m2 v pionýrů za 220k, chvíli potom se měnila okna za plast atd., pak ceny vylítly jednou tolik, tak nevím, jestli na tom nová majitelka, který to kupoval italskej přítel nezarobila, ale pak to zase +/- padlo na stejnou úroveň :) kupoval jsem za 180 tuším, takže jsem i zarobil, jen jsem tam nechtěl držet za pár kaček nájemnice, co mi to ještě rozkradly.