Navštíveno 4959x

prodám tohohle pracanta, stav úměrný stáří vozu, před dvěma léty vyvařeno, 3 místa, najeto cca 250tis., motorově ve 100% stavu, eko nezaplaceno, TK do 4/2015
prodej z důvody obnovy vozového parku na firmě, nevím jestli je reálná prodejní cena za kterou to chce vedení prodat což je 35.000,- plus DPH 21% proto je to zde spíše na domluvě příp. doporučení
kontakt reznicek.petr@seznam.cz nebo 608709448

Měl by to nejdřív umejt.. takhle neni vidět, co je zrezlý a co špinavý.
bylo to v planu, bohuzel technik prijel, stihl jsem si to vyfotit a pak zase ficel pryc :) tohle je jen tak pro info jestli to vubec ma cenu nabizet za tyhle penize, moc srovnani v inzercich neni ..
jinak z meho pohledu je potreba casem udelat prahy, ktery tu a tam prolizaj rez nebo dira, oba zadni lemy, mozna spodky bocnich dveri, zadni vrata kolem zamku a vnitrni podbehy zalatat

10.02.2015, 11:18 |
M.a.R.i | Upraveno: 2015-02-10 11:22:17
Viděl bych to tak na 30-40 s DPH podle fotek, ale strašně záleží na tom v jakým stavu je kastle. Pokud je třeba TOP, tak jsou lidi ochotný za to dát klidně i 70 a víc :).
Já mám teda to samý, ale 2.8TDID, tudíž nejlepší motor co se do toho dával (spolehlivost, spotřeba, výkon). Motor a technika super, ale vzhled hrůza (rez, vyvařovaný místa apod).PChtěl bych za něj tak 50000, kdybych ho prodával odpočet možný není.
Lidi nejvíc ocení stav kastle a pak teprve motor dle mě....
tragicomix:
jinak z meho pohledu je potreba casem udelat prahy, ktery tu a tam prolizaj rez nebo dira, oba zadni lemy, mozna spodky bocnich dveri, zadni vrata kolem zamku a vnitrni podbehy zalatat
Bůhví jak bude vypadat zespodu. Zkus schválně vzít šroubovák a kuchat. Myslím, že najdeš těžko místo, kde neprojede skrz :). Tyhle Ducata fakt hrozně hnijou a i výztuhy mizí před očima :).
No jak na to tak koukám je to už chycený solidně.... zjisti kam by se dalo s cenou jít, mě bych o něco takového zájem a jde mi hlavně o ten motor, ta kastle se už nějak zalátá :-)
Případně za to dám šéfovy zesík :-D
takhle, na to abych to prodal jeste dnes za 25tis. mi staci zvednout telefon a zavolat u nas jednomu chlapikovi :)
zatim necham tech 35tis. s tim ze DPH se do kupni smlouvy vzdycky nejak napise :)
vzhledem k vberu noveho vozu mam svoleni zde inzerovane auto nabidnout za 25.000,-
v pripade zajmu tedy volejte :) diky

16.02.2015, 16:24 |
tesil Tak to staci aby jsi zvedl telefon a zavolal u vas jednomu chlapíkovi, ne?
Kam se na to mužů přijet podívat.

16.02.2015, 19:09 |
Směty rover Přerovák je. :o)
tak tak .. Prerov :) dnes meneny vsechny zhavice, auto kazdodenne v provozu zatim, takze pro pripadnou prohlidku nejlepe kontaktovat den predem
v pripade zajmu nafotim dle konkretniho pozadavku
SMěty se u tebe zastaví za mě ;-)
Edit: pokud to nebude uplná vražda tak to vemu .
tak tedy UP s novyma fotkama po umyti :)
povrchová rez.... v CZ celkem běžná záležitost

20.02.2015, 11:42 |
sekáč dobřej květoslav, ale to se dá za tu dobu čekat. jsem prodával tchánovo 6-místnýho tranzita 2004 s nikdy nenamontovanou zahrádkou bez poskvrnky, fotky jsem tu někde měl,a le najeto za tu dobu 15k poctivejch a parkováno ve stodole pod plachtou :) šel za 150 bez řečí a zájemců bylo několik
cena auta je aktualne 20.000,-