Ahoj,
prodám moc pěkného Golfa. Kupoval jsem ho pro manželku, ale nakonec zůstane u Picassa, Golf jí moc nevzal a budeme rozšiřovat rodinu, tudíž je Picasso vhodnější.
V ČR jsem jich docela projel a všechno byly nehorázný stočený pelechy. Když vemu stav toho svého, tak odpovídá tak nájezdu 40 000 km tady v ČR :).
Auto jsem koupil od starého pána v Německu, byl to jediný majitel, prý jezdil jenom do VW servisu a v minulosti srazil srnku, tudíž byla lakovaná přední haupna a nárazník. Raději to hned přiznávám,aby nebyly blbý kecy. Na fotkách to je vidět, ale ve skutečnosti si toho člověk ani nevšimne.
Před cca 6000km byly předchozím majitelem dělány rozvody a spojka. A tešně před koupí oleje a filtry. Servisní knížku pán prý ztratil, kilometry jsem neověřoval, ale dle vizuálního a technického stavu jim hodně věřím.
Po koupi jsem nechal vyměnit oba vlnovce, zdáli se mi hlučnější a nechal jsem nahrát češtinu. Také jsem nechal vyčistit interiér, jinak auto nic nepotřebovalo a to jsme ho hodně důkladně prolezl. Na autě vše funguje, bez ďolíčků, škrábanců, rzi apodobně.
Auto jede velice pěkně, velice mě překvapila pružnost motoru a spotřeba.
Rok výroby: 6/2006
Najeto: 169 021
Motor: 1.6 75kW
K vozidlu jsou 2 klíče a 2. sada letních pneu s disky.
Výbava:
Duální digitální klima, rádio s CD, tažné zařízení, loketní opěrka, všechny okýnka a zrcátka v elektrice, dělená zadní sedadla, kožený volant, řadící páka a loketní opěrka, otvírák na pivo :D, klimatizovaná přihrádka,návod k obsluze,ABS, ESP, ASR.
Asi jsem na hodně věcí zapomněl. Zítra bych ještě nechal v servisu aktivovat denní svícení. Asi to má 6airbagů, ale nepočítal jsem je a těch bezpečnostních asistentů bude mít nejspíš víc :).
Cena 149 900