Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > k: přední sedačku passat 2000-2005

o Navštíveno 2812x o
o 04.02.2015, 21:37 | rebel | Upraveno: 2015-02-04 21:42:42
Potřebuju jen spolujezdcovu sedačku -ten spodek uříznout to nahoře mne nějak nezajímá cena za odvoz či flašku cíga a tak odvezu z Praha okolí,Liberecko,Mladá Boleslav , Jičín

o 05.02.2015, 08:05 | Lumík
Co z toho přesně potřebuješ ? jednu rozebranou doma mam. Potřeboval jsem z ní to táhlo na posun sedačky.
o 05.02.2015, 08:14 | rebel
to by mělo stačit myslím chci jen ten spodek navařit na jinou sedačku a posouvat asi nebude potřeba.Jen potřebuju tu jinou nejak uchytit do te kolejnice a do toho šroubu vpředu jak drží.To by mělo jit i bez táhla :( Dá se ta sedačka ted posunout nebo ani tuk ?
o 05.02.2015, 11:22 | Lumík
Až budu doma vyfotim ti ten spodek juu.

Bez táhla se to dá posunout, jen přemýšlím zda mam ten konec co se pod sedackou jak říkáš šroubuje.

Já ji tenkrát kupoval vyloženě kvůli tomu táhlu, páč mě se urvalo.
o 05.02.2015, 13:11 | rebel
oki diky kdyztak mi to pak pisni na email dikes
o 05.02.2015, 14:57 | petisbest
Když nepochodíš, tak bych jednu měl mít, kuchal jsem z ní vyhřejvání.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3197 sekund.