Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > K: komponenty PC - CPU, RAM, SSD, SATA HDD

o Navštíveno 3189x o
o 20.01.2015, 21:51 | StreetFighter
Koupím komponenty na upgrade PC.

CPU pro socket 775 - E8400 či E8600 - mohu jako protiúčet nabídnout čtyřjádro Q9400, který nevyužiju.

Paměti - DDR3 1333MHz+ - 4GB či 2GB - aktuálně bych uživil 4kusy

SSD Hardisk - 64GB a větší - 2kusy

Sata Hardisk - 500GB a větší - 4kusy

Pouze plně funkční, bez závad, doklady či záruka není potřeba - rozhoduje cena.

Nabídky sem, nebo email aunick(zav)centrum(tečka)cz

Díky

o 21.01.2015, 17:40 | maresk
Můžu nabídnout SSD Intel 530 240GB, kupovaná 16.12.2014 za 3542Kč vč. DPH, záruka 5 let, doklad samozřejmostí - je to nepoužitý, jen rozbalený, kupoval jsem pro manželku kamaráda a nestačí jí kapacita, 480ka už je zase za nesmysl (skoro 2x tolik, co se platilo za tenhle). Sice ještě čekám na vyjádření dodavatele, kolik nám strhnou za to, že je to rozbalené, ale myslím, že kamarád se nějaký slevě bránit nebude, přeci jen mu v tom leží peníze :-)
o 22.01.2015, 11:54 | schwaboid
Co bys chtěl za ten procák? Jsem na horách, tak nevím přesně jestli mě tam půjde, ale myslím, že jo.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3497 sekund.